Doorpasmodellen – oproepbasis


Onze geliefde klant is koningin
Met trots mogen wij ons Europa’s grootste online retro boutique noemen. Onze missie is om elke vrouw zich mooi en gelukkig te laten voelen en zo haar leven te verrijken. Daarin slagen we doordat onze geliefde klant bij ons koningin is en centraal staat in alles wat we doen. Voor onze unieke shopbeleving en uitstekende service zijn we de afgelopen jaren maar liefst vijf keer benoemd tot ‘Beste Webwinkel Damesmode’ en ‘Beste Shopping Website’ in 2015, 2016 en 2017.


Het is een feest om bij TopVintage te werken omdat… 
jij de gelukkige lady ben die de nieuwste items als allereerste mag passen!


Wat je werkzaamheden zijn
 
Wissel jij per dag liefst vijf keer van outfit en vind jij het heerlijk om tijdens het shoppen urenlang kleding te passen? Wordt dan ons doorpasmodel, want dan mag je de allernieuwste items als eerste passen!

Aan het online plaatsen van een artikel op de website gaat een heel proces vooraf: één van de belangrijkste zaken is dat we de samples van de leveranciers doorpassen om zo te kunnen bepalen of de kleding mooi zit en de pasvorm in orde is. Voor deze belangrijke job zoeken wij enthousiaste ladies die dol zijn op het passen van kleding. De samples worden standaard door onze leveranciers aangeleverd in de maten XS, S en/of M. Uiteraard is onze collectie veel uitgebreider, maar hierin hebben wij geen eigen keuze. Om deze reden is het dus belangrijk dat je de juiste maten hebt om deze samples te passen:

                                         XS/34                  S/36                            M/38
Borst                           83 – 87  cm             88 – 92 cm                93 – 97 cm
Taille                           65 – 69  cm             70 – 74 cm                75 – 79 cm
Heup                           87 – 93  cm          94 – 100 cm            101 – 107 cm


You got it all

Dus…

·         Ben je tussen de 168 en 173 cm lang?
·         Ben jij voor langere tijd en op oproepbasis* beschikbaar tijdens kantooruren op maandag tot en met donderdag?
·         En woon jij in Kerkrade of maximaal 15 km in de buurt en ben je enkele uren per dag inzetbaar?

…dan ben jij misschien de dame die wij zoeken!


Ja, ik wil!
Ben jij het doorpasmodel dat wij zoeken? Stuur dan een e-mail met een foto (voor-en achterzijde) en je maten (borst-, taille- en heupomvang en jouw lengte) naar vacature@topvintage.nl en wie weet zien we elkaar snel! ;-)

Reacties waarin de door ons gevraagde informatie niet wordt aangeleverd kunnen wij helaas niet in behandeling nemen, zorg dus dat je alle informatie toevoegt! ;-)

* Wij zijn afhankelijk van de seizoenen en collecties. Sommige maanden word je dus meer opgeroepen dan andere maanden.

Chat