Is jouw favoriete artikel uitverkocht?

Wij streven ernaar om al onze retro kleding in alle beschikbare maten - doorgaans XS t/m 4XL - voorradig te hebben. Echter wij werken met relatief kleine bedrijven en daarnaast bieden wij een exclusieve collectie aan. Dit betekent dat de meeste artikelen slechts in enkele shops in Nederland of zelfs in Europa verkrijgbaar is. Als grootste aanbieder van Pinup Couture in de Benelux is veel van deze collectie uitsluitend bij TopVintage verkrijgbaar. Verder wordt een groot deel van onze kleding collectie speciaal voor ons geproduceerd, echter nooit in dergelijke massale hoeveelheden zoals bij winkelketens als bijvoorbeeld H&M of Wehkamp. Kortom: onze items zijn Hot, gelimiteerd geproduceerd en vaak in no time uitverkocht!

Klik op jouw (uitverkochte) maat en kijk of er nadere info bij staat, wij doen namelijk dagelijks ons uiterste best om je zoveel mogelijk te informeren en alle info up to date te houden. Wij kunnen echter nooit exacte datums aangeven. Wanneer een artikel weer leverbaar is, is afhankelijk van talloze  - niet door ons te beïnvloeden factoren - , denk aan: beschikbaarheid materiaal, productiesnelheid leverancier, planning productie, populariteit enz. 

Staat er daarom 'verwachte levertijd: maand X' dan weten wij dat het artikel in deze maand 99% zeker weer binnen komt, maar wij kunnen helaas geen specifieke dag aangeven. staat er 'verwachte levertijd: onbekend' dan betekent dit dat wij (nog) geen nieuwe leveringsdatum ontvangen hebben van onze leverancier. Dus ook niet als je een bruiloft/feestje/festival oid in het vooruitzicht hebt... hoe graag wij je ook zouden willen helpen! Het enige wat rest is: maak gebruik van de Tip Mij! functie en duim dat het artikel op tijd weer binnen is :-D

Shop Assistant