Banned <3 TopVintage   SS20

Banned♥TopVintage

Banned loves TopVintage

Denk je aan TopVintage, dan denk je aan Banned: sexy maar lief, comfy maar vrouwelijk en zowel heerlijke basic items als ultieme statement pieces! Het merk Banned heeft zich jarenlang ontwikkeld met het in leven roepen van zowel Banned Retro als Banned Alternative.

Stijl
Mod Classy chic Zakelijk
Tijdlijn
60s
Merk
Banned♥TopVintage
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41
Kleur
Zwart Rood Groen
Meer filters
Banned♥TopVintage 60s Golden Years Lacquer Pumps in Bottle Green
Banned♥TopVintage 60s Golden Years Lacquer Pumps in Lipstick Red
Banned♥TopVintage 60s Golden Years Check Pumps in Black

Banned loves TopVintage

Denk je aan TopVintage, dan denk je aan Banned: sexy maar lief, comfy maar vrouwelijk en zowel heerlijke basic items als ultieme statement pieces! Het merk Banned heeft zich jarenlang ontwikkeld met het in leven roepen van zowel Banned Retro als Banned Alternative. En nu ook tot onze grote trots: Banned loves TopVintage! Deze unieke samenwerking zorgt voor items die net zo uniek zijn. Hier vind je de stijl en pasvorm die past bij Banned, met een duidelijk vleugje TopVintage!

Banned schoenen: klassiekers met een verrassend design

We zijn in de ban van Banned… En de schoenen die we samen gecreëerd hebben! De one of a kind designs, vintage kleuren en comfortabele pasvorm van Banned schoenen hebben ons altijd al geïnspireerd. Om voor Banned loves TopVintage samen schoenen te ontwerpen is een droom die uit is gekomen! Alle Banned schoenen dragen heerlijk, hebben prachtige rijke kleuren en zijn verrassend in hun details. Hoe je dag ook verloopt, wat je humeur ook is en wat het dan ook is dat je meemaakt: met een paar Banned loves TopVintage schoenen aan je voeten kun je de hele wereld aan. En andersom zal de wereld versteld staan van de eyecatchers aan jouw voeten


Chat