Beach Bash

Beach Bash! is een retro inspired kledingmerk, opgericht in de Verenigde Staten. Opgericht door Artem Khomyakov, de zoon van de eigenaresse van het voormalige Bettie Page Clothing, nu bekend als Tatyana Boutique. Dat hij net zo veel talent heeft als zijn moeder als het aankomt op het ontwerpen van vrouwelijke kleding, daar zijn we bij TopVintage inmiddels wel van overtuigd. De items die we voor je uitzochten zijn erop gemaakt om je zelfverzekerd te laten voelen. En zoiets is natuurlijk extra belangrijk bij zwemkleding. Bij deze presenteren we je daarom de allermooiste exemplaren van Beach Bash swimwear, die ervoor gaan zorgen dat jij er fantastisch uitziet aan het zwembad of aan het strand! 

Beach Bash slide


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Chat