Bright and Beautiful

You are Bright and Beautiful

Wie wil nu niet iedere dag Bright and Beautiful beginnen? Met dit retro zusje van Collectif is dat geen enkel probleem meer.

Stijl
Boho Chic Mod Red Carpet Party Classy chic
Tijdlijn
60s 70s
Merk
Bright and Beautiful
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44
Kleur
Zwart Blauw Multicolour
Meer filters
-15% DISCOUNT
€ 49,95
€ 42,46
Bright and Beautiful 60s Sydney Galaxy Stripe Top in Multi
-15% DISCOUNT
€ 79,95
€ 67,96
Bright and Beautiful 70s Alex Velvet Jurk in Zwart

You are Bright and Beautiful

Wie wil nu niet iedere dag Bright and Beautiful beginnen? Met dit retro zusje van Collectif is dat geen enkel probleem meer. Zodra je ’s ochtends je bed uitrolt en één van je favoriete Bright and Beautiful stukken aantrekt kun je de hele wereld aan! Beïnvloed door de revolutionaire kleding van de 60s en 70s, is iedere Bright and Beautiful collectie er weer een om U tegen te zeggen. Bright and Beautiful clothing is namelijk (je raadt het nooit) Bright and Beautiful! Van vintage basics tot prachtige statement pieces die zeker niet mogen missen in jouw wardrobe.

De vintage stijl van Bright and Beautiful

De retro inspiratie spat van de Bright and Beautiful kleding af! Overal waar je kijkt zie je levendige maxijurken, prachtige flared jeans, korte mod jurkjes, crop tops en oneindig veel vrolijke prints en kleuren. De vintage invloeden worden gecombineerd met moderne invloeden die jouw kledingkast helemaal hip and happening maken! Draag een lange jurk die soepel meebeweegt met iedere stap die je zet, of combineer een hippe rok met een vrolijke top. Draag hier een jasje op dat zowel stoer als vrouwelijk is en jouw dag is – hoe kan het ook anders – Bright and Beautiful!

Chat