First things first

   Edith & Ella

Bij TopVintage kunnen we met trots zeggen dat we een van de weinige geselecteerde shops zijn om dit merk te verkopen! De oplage van de prachtige collecties zijn namelijk maar beperkt. Edith & Ella past dan ook perfect tussen onze andere merken. Zeer luxe kleding met een retro en vintage ‘touch’.   

Edith Ella

Edith & Ella

Wij werden helemaal gelukkig van dit merk en konden maar moeilijk kiezen wat we voor jullie moesten uitzoeken. We hebben daarom van elk kledingstuk het mooiste item gekozen. Je kunt daardoor een complete outfit van Edith & Ella bij elkaar shoppen: Edith & Ella schoenen, jas, tas, jurk, blouse en rok! Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Edith & Ella online bij TopVintage

Wij werden helemaal gelukkig van dit merk en konden maar moeilijk kiezen wat we voor jullie moesten uitzoeken. We hebben daarom van elk kledingstuk het mooiste item gekozen. Je kunt daardoor een complete outfit van Edith & Ella bij elkaar shoppen: Edith & Ella schoenen, jas, tas, jurk, blouse en rok! De kleding is pure luxe: zeer hoge kwaliteit en van de fijnste stofjes gemaakt. Eigenlijk zou iedere vrouw Edith & Ella in haar kledingkast moeten hebben!