First things first

   Hybrid Clothing

Nieuw! Sinds de start van het merk in 2010 is Hybrid Clothing uitgegroeid tot internationaal modemerk. Op dit moment wordt de fashion al in meer dan 300 onafhankelijke boetieks, grote warenhuizen en online retailers aangeboden. In de Benelux echter zijn de Hybrid dresses exclusief te verkrijgen bij TopVintage. Waar staat dit fantastische merk om bekend? Voor de jurken, die zogenaamde bodycon jurken zijn met een perfecte snit, pasvorm en van zeer hoge kwaliteit. Ultra vrouwelijk en zeer classy!  

Merk slide

Hybrid

Hybrid vintage kleding straalt pure luxe uit, maar wel tegen betaalbare prijzen. De modelletjes zijn zo vormgegeven dat ze precies de juiste vrouwelijke rondingen benadrukken. Daarbij is de kleding gemaakt van topkwaliteit stoffen, zoals eersteklas viscose stretch mix. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Hybrid vintage nu online bij TopVintage

Hybrid vintage kleding straalt pure luxe uit, maar wel tegen betaalbare prijzen. De modelletjes zijn zo vormgegeven dat ze precies de juiste vrouwelijke rondingen benadrukken. Daarbij is de kleding gemaakt van topkwaliteit stoffen, zoals eersteklas viscose stretch mix. Ongeacht je figuur dus zitten deze jurken fantastisch comfortabel en zien er bovendien flatterend uit voor elk figuur. Wil je iets bijzonders en een kledingstuk dat klasse en luxe uitstraalt, dan is Hybrid perfect voor jou! Bekijk dus nu online de items van Hybrid en koop bij TopVintage, de enige aanbieder van Hybrid kleding in de Benelux!