First things first

La Veintinueve

Wat een plaatje! De schoenen van La Veintinueve lijken wel kleine kunstwerkjes. Toch zou het zonde zijn om ze in een museum te hangen! Lees verder
Stijl
Mod Classy chic Zakelijk
Tijdlijn
60s
Merk
La Veintinueve
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Zwart Blauw Groen Grijs Bruin Paars
Meer filters
SALE
€ 139,95
€ 97,97
La Veintinueve 60s Pamela Leather T-Strap Pumps in Brown
SALE
€ 139,95
€ 111,96
La Veintinueve 60s Dana Leather T-Strap Pumps in Multi
SALE
€ 139,95
€ 97,97
La Veintinueve 60s Penelope Leather Pumps in Groen en Paars
SALE
€ 144,95
€ 115,96
La Veintinueve 60s Franca Lederen Shoe Booties in Zwart

Op stap met La Veintinueve

Wat een plaatje! De schoenen van La Veintinueve lijken wel kleine kunstwerkjes. Toch zou het zonde zijn om ze in een museum te hangen! Ze passen namelijk veel beter thuis in jouw kledingkast. Of nog beter: aan je voeten! De schoenen van La Veintinueve zitten zo sterk in elkaar. Hoe langer je kijkt, des te meer details je ontdekt. Geïnspireerd door vintage funky en pin-up stijlen, is ieder paar La Veintinueve schoenen een paar om je in thuis te voelen. Met hun eigenwijze kleuren, die je nog nooit in een schoen hebt gezien, en unieke vormen en lijnen, horen deze killer shoes in de kast van een vintage-loving lady thuis.

La Veintinueve: van Spanje naar TopVintage

La Veintinueve is een Spaans schoenenmerk, gevestigd in Barcelona en Madrid. Hun schoenencollecties worden sterk beïnvloed door pin-up trends, in combinatie met moderne trends, avant-garde kleuren en een scheutje rock ‘n’ roll. Dit slaat niet alleen aan in het zonnige Spanje, ook de rest van Europa mag meegenieten. Met een paar handgemaakte pareltjes van La Veintinueve aan je voeten waan je je zo midden in de jaren 60. Maar je bent hier, in de 21e eeuw, als eigenaresse van een prachtig paar nieuwe schoenen… Toch?


Chat