Lien & Giel

Colour up your life met Lien en Giel!

Vrouwelijk en kleurrijk: dat is de kleding van het Nederlandse merk Lien en Giel! De creatieve breinen achter dit vrolijke merk zijn Eline en Michiel (Lien en Giel – snap je ‘m). Samen halen ze inspiratie uit folkore en handwerktechnieken van over de hele wereld.

Stijl
Sustainable Fashion
Tijdlijn
60s
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44
Kleur
Roze Multicolour
Meer filters
SALE
€ 99,95
€ 79,96
60s Peony Swing Dress in Coral

Colour up your life met Lien en Giel!

Vrouwelijk en kleurrijk: dat is de kleding van het Nederlandse merk Lien en Giel! De creatieve breinen achter dit vrolijke merk zijn Eline en Michiel (Lien en Giel – snap je ‘m). Samen halen ze inspiratie uit folkore en handwerktechnieken van over de hele wereld. Een van de mooiste dingen aan dit merk? Alle kledingstukken zijn honderd procent fairtrade! Je kunt dus met een gerust hart je nieuwe favoriete Lien en Giel jurk kopen én dragen. En niet alleen daarom. Door de felle kleurtjes en eigenzinnige prints draag jij straks niets anders meer dan je Lien en Giel outfit. And that’s a promise!

Iedere dag zomer in je kast met Lien en Giel!

Toe aan wat meer kleur in je leven? Of is je kleding al zo kleurrijk dat een nieuwe Lien en Giel jurk zeker niet misstaat? Hoe je kledingkast er ook uitziet, de Lien en Giel collectie garandeert meer zomer in je leven! De heerlijke pasvorm, comfy materialen en uitzinnige prints laten je op en top vrouwelijk voelen. Stretchy stoffen, zwierige uitlopende rokken, gedetailleerde taille... We love it! Voor een nog comfortabeler gevoel combineer je jouw nieuwe Lien en Giel jurk natuurlijk met onze shapewear. Bij Lien en Giel vind jij gegarandeerd jouw volgende lievelingsjurk, wie weet wel in de sale


Chat