First things first

Marc & André Paris

Badmode uit Paris, Frankrijk? Yes, please! Je kijkt er vast niet raar van op als we zeggen dat de badmode van Marc & André een niet te evenaren elegantie bevat. Lees verder
Stijl
Classy chic
Tijdlijn
50s
Merk
Marc & André Paris
Kledingmaat
38 40 42 44 46 48
Kleur
Blauw Goud
Meer filters
Marc & André Paris 50s Vivienne Golden Shimmer Swimsuit in Midnight Blue

Marc & André Paris

Badmode uit Paris, Frankrijk? Yes, please! Je kijkt er vast niet raar van op als we zeggen dat de badmode van Marc & André een niet te evenaren elegantie bevat. Het verhaal van dit prachtige merk begint namelijk in de meest elegante stad: Parijs! Marc and André werd dan ook snel steeds populairder en al snel bekend buiten de grenzen van Frankrijk. Dit leidt al snel tot een indrukwekkend CV. Ieder seizoen worden meer dan 300 stukken badmode ontworpen en verkocht in maar liefst 32 landen. Zo maken Marc and André het leven van vrouwen over de hele wereld iedere dag een beetje mooier!

Voel je prachtig in Marc & André badmode

Kwalitatief, stijlvol, comfortabel en verfijnd. Slechts enkele woorden die Marc & André badmode omschrijven. Geen wonder dat de items aansluiten bij de hoge eisen van hedendaagse klanten. En maar goed ook! Want in badmode hoor je je natuurlijk prachtig te voelen. Hier zorgen Marc and André met iedere collectie weer voor met vrouwelijke en unieke badmode die de laatste mode volgen. Ze houden dan ook gedurende het hele productieproces hun pareltjes nauw in de gaten. Van het op papier zetten van meesterwerken tot het kiezen van de materialen en natuurlijk het testen van het uiteindelijke product. Bij Marc & André ben je zeker van een showstopper!

Chat