Marc & André Paris

Badmode uit Paris, Frankrijk? Yes, please! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Marc & André Paris

Badmode uit Paris, Frankrijk? Yes, please! Je kijkt er vast niet raar van op als we zeggen dat de badmode van Marc & André een niet te evenaren elegantie bevat. Het verhaal van dit prachtige merk begint namelijk in de meest elegante stad: Parijs! Marc and André werd dan ook snel steeds populairder en al snel bekend buiten de grenzen van Frankrijk. Dit leidt al snel tot een indrukwekkend CV. Ieder seizoen worden meer dan 300 stukken badmode ontworpen en verkocht in maar liefst 32 landen. Zo maken Marc and André het leven van vrouwen over de hele wereld iedere dag een beetje mooier!

Voel je prachtig in Marc & André badmode

Kwalitatief, stijlvol, comfortabel en verfijnd. Slechts enkele woorden die Marc & André badmode omschrijven. Geen wonder dat de items aansluiten bij de hoge eisen van hedendaagse klanten. En maar goed ook! Want in badmode hoor je je natuurlijk prachtig te voelen. Hier zorgen Marc and André met iedere collectie weer voor met vrouwelijke en unieke badmode die de laatste mode volgen. Ze houden dan ook gedurende het hele productieproces hun pareltjes nauw in de gaten. Van het op papier zetten van meesterwerken tot het kiezen van de materialen en natuurlijk het testen van het uiteindelijke product. Bij Marc & André ben je zeker van een showstopper!