Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!
Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!

Marmalade-Shop by Magdalena Sokolowska

Een hele mond vol, die merknaam. En je staat al met je mond vol tanden bij het zien van de prachtige Marmalade Shop jurkjes! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Marmalade Shop By Magdalena Sokolowska

Een hele mond vol, die merknaam. En je staat al met je mond vol tanden bij het zien van de prachtige Marmalade Shop jurkjes! De Marmalade dresses zijn zo hip, die moet je gewoon in je kast hebben hangen. Naast de levendige kleuren, heerlijke fit en vintage look zijn de jurken ook nog eens helemaal fairtrade. Gemaakt van materialen uit de beste Europese fabrieken voel je je helemaal luxe in deze pareltjes. Marmalade dresses vormen zo een ode aan de vintage Europese jaren, die helemaal in het teken stonden van minimalisme.

Magdalena Sokolowska vormt het hart van Marmalade Shop

Na haar studie in Engeland stond het leven van Magdalena in het teken van Marmalade Shop. Ze lanceerde in 2001, toen ze slechts 24 jaar oud was, al haar eerste collectie. Haar eigen winkel was toen al geopend in Canada. Enkele jaren later keerde ze terug naar Europa om ook daar haar merk te vestigen. Marmalade Shop kiest voor een kleine productie, waardoor de kleding van uitmuntende kwaliteit is. De jurken worden immers gemaakt door ontwerpers en naaisters met jarenlange ervaring. Zo heeft Magdalena de naam Marmalade Shop ook in Europa weten te vestigen. We love powerwomen! En natuurlijk houden we ook van Marmalade dresses.