Kortingen tot wel 50% op onze zomer sale
Kortingen tot wel 50% op onze zomer sale

Nach Bijoux

De sieraden van Nach Bijoux zijn niet met één woord te omschrijven. Deze cuties zijn gemaakt van porselein en van zulke goede kwaliteit, we raken er niet over uitgepraat. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Nach Bijoux: schattig, wild en fascinerend

De sieraden van Nach Bijoux zijn niet met één woord te omschrijven. Deze cuties zijn gemaakt van porselein en van zulke goede kwaliteit, we raken er niet over uitgepraat. Wat we wel zeker weten: met Nach Bijoux sieraden zet je sowieso een statement. Iedereen zal willen weten waar je deze prachtexemplaren vandaan hebt. Door porselein te combineren met materialen zoals zilver, goud, leer en touw zijn de sieraden zeker uniek te noemen. En dan hebben we nog niet eens benoemd dat ze met de hand zijn gemaakt! Maar veel argumenten hoeven we niet te noemen. De sieraden van Nach Bijoux verkopen zichzelf door hun prachtige looks!

Nach Bijoux met een passie voor mode en porselein

Franse zussen Nadia en Nancy Koch (samen: Nach) zijn opgegroeid met een liefde voor porselein. Hun vader werkte namelijk al jaren met miniaturen van dit materiaal. Wat doe je dan, als je een grote passie hebt voor mode en een grote kennis van porselein? Trendy en luxe sieraden maken natuurlijk! Met die visie hebben de zussen Nach Bijoux opgericht. Bij TopVintage heten we je daarom ook van harte welkom in de wereld van Nach Bijoux met voor iedereen een sieraad dat bij haar persoonlijkheid past: kleurrijk, fruitig, avontuurlijk en sexy.