Punk Up Bettie

Punk Up Bettie is een klein bedrijf, opgezet door één vrouw met een passie voor retro geïnspireerde accessoires. De accessoires en designs van Punk Up Bettie zijn geïnspireerd op pin-ups, vintage, rockabilly, punk en meer. Ieder artikel is uniek en handgemaakt met veel zorg en liefde! Super uniek dus en erg geschikt om kado te doen (of te krijgen!). Voor een klein prijsje heb je namelijk al een fantastische armband, bijzondere haarclip of pittige oorbelletjes. Dat ‘pittige’ zie je veel terug bij Punk Up Bettie rockabilly accessoires: veel terugkerend zijn bijvoorbeeld de doodshoofdjes in allerlei felle en neon kleuren. Hou je meer van lieflijk? Dan zijn er ook items met rode roosjes, kersjes en polka dots. Hoe dan ook, bestel je iets van Punk Up Bettie, dan zal je niet snel iemand anders met hetzelfde accessoire zien rondlopen! 

Merk slide


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Chat