Banned Retro 50s Betty Top in Black

€ 28,95
€ 17,37
40% korting!
2.5 2
2 Reviews | Schrijf een review

Ook verkrijgbaar in:

Helaas! Deze maat is uitverkocht en komt niet meer binnen :-(
Maatadvies & Maattabel

Zit je tussen twee maten in en draag je je kleding graag wat strakker? Neem dan de kleinere maat. De stof is stretchy.

TIP!

Toon maten in cm inch

Onze maatindicatie: EU Lengte
S
Tijdelijk uitverkocht!
36 54
M
Tijdelijk uitverkocht!
38 55
L
Tijdelijk uitverkocht!
40 56
XL
Tijdelijk uitverkocht!
42 57

Dit is onze eigen maattabel: dit kledingstuk is opgemeten én door onze TopVintage dames gepast. Om je niet onnodig te verwarren, hebben wij geen specifieke afmetingen vermeld. Zie onze maatindicatie en onze eventuele TIP!; dan zit je altijd goed!

Beschrijving

Hello there, sassy 50s Betty Top in Black! Betty heeft een V-halslijn die een mooie decolleté laat zien, geplooide cups en flatterende 1/2 mouwen. Uitgevoerd in een heerlijk soepele, stretchy, zwarte katoen die zijn perfecte pasvorm zal blijven behouden, zelfs na een aantal wasbeurten. Betty who? Betty Boop?! Vavavoom!

 

  • V-halslijn
  • Gevoerde, geplooide cups
  • 1/2 mouwen
  • Lang genoeg om op een normale heupbroek te dragen
▾Lees verder
  • Gratis verzending binnen NL, BE, DE, AT, FR, LU, USA & UK
    naar alle overige landen gratis verzending vanaf € 250
  • Ma - Vrij vóór 21.00 uur besteld = directe verzending in Nederland
    in alle overige landen vóór 15.30 uur
    Duitsland vóór 23.59 uur besteld, levering binnen 48 uur
  • Altijd de juiste maat dankzij uniek maatadvies!
    Elk artikel wordt opgemeten en gepast
  • 30 dagen zichttermijn
    Niet tevreden? Geld retour!
  • Alles over onze retour service
Care & Materiaal
  • 100% Katoen
  • Handwas binnenste buiten lauw (niet in water laten staan)
  • Binnenste buiten wassen
  • Wasmachine 30c fijn wasprogramma
  • Niet laten reinigen bij stomerij
  • Niet in droger
  • Strijken binnenste buiten lauw
Reacties van onze klanten
Ben jij ook een trotse bezitster van dit item? Share the love!
$data[ 'rating_value' ] / $data['rating_count']} 2
2 Reviews
Waardering
3/5
de
Nicht mein Schnitt.
Irgendwie sehr eng geschnitten mit riesigem Ausschnitt. Ging zurück.
Waardering
2/5
fr
Disappointed

The top is nice except that the shape is very weird around the shoulder/neck area so I cannot keep it. I thought it was a production default but I was told that it's not. This weird part is not visible on the photos of the website so I had no idea that it was like that and now I have to pay the expensive return fees... not happy, obviously if I had known I would not have ordered it.

Dear Elisa, I am sorry to hear that you did not like the fitting of the Betty Top. I see that you have already been in contact with one of my colleagues to solve this for you. 

Kind regards,
Bernice
Customer Service

Laatst bewonderd...
Shop Assistant