TopVintage Giftcard € 50

Beschrijving

Op zoek naar een origineel cadeautje of wil je gewoon iemand verrassen?
Bestel dan nu een Giftcard van TopVintage! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?
Wij kunnen onze Giftcard ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct*  kunt geven!

Werkwijze digitale verzending: 
Bestel op de gebruikelijke manier deze Giftcard (de automatisch geselecteerde verzendkosten zullen wij uiteraard na je bestelling crediteren) en stuur een e-mail naar info@topvintage.nl met daarin je verzoekje om deze bestelling digitaal te versturen.
* Wij zijn aanwezig maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur (m.u.v. Nederlandse feestdagen) en zullen de Giftcard na ontvangst betaling als PDF per email versturen. 

Wil je de Giftcard direct door ons laten versturen naar de gelukkige? Vermeld dan het alternatieve afleveradres.

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld. 
Is het totaalbedrag van de bestelling minder dan het tegoed? Neem dan na je bestelling contact op met de lovely ladies van onze klantenservice. Bij retourneren van de aankoop, wordt het oorspronkelijke Giftcard tegoed automatisch weer geactiveerd. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

Misschien vind je dit ook leuk:
Clockwork Soldier Create Your Own Nodding Cat Game
Style Me Vintage A Guide To Collectable Hats, Gloves, Bags, Shoes, Costume Jewellery And More
Lauren Rennells Retro Makeup: Techniques for Applying the Vintage Look
TopVintage Giftcard € 10
Style Me Vintage HAIR Easy Step-By-Step Techniques For Creating Classic Hairstyles
TopVintage Giftcard € 15
Waardering
nl
Oogverblindend mooi

Stuk voor stuk allemaal om te mooier, maar de laatste tijd heb ik geen geluk meer met de maten, wordt de kledij nog doorgepast, want elk stuk dien ik te laten vermaken bij de naaister. Ik ben klant van in het begin dan had ik een grotere maat, ondertussen heb ik al 3 jaar dezelfde afmetingen, maar de kleedjes zijn steeds in de taille en aan de heupen te breed. Mijn maat is 102-86-102 (zandloper) nochtans geschikt voor de pencil-kleedjes dacht ik, maar jammer genoeg klopt het niet meer met mijn lijf.

Beste Nancy, wat vervelend dat je nieuwe jurkjes niet helemaal aan je wensen voldoen. Mijn excuses hiervoor! Ik zal direct contact met je opnemen om dit samen te bespreken en uiteraard voor een passende oplossing te zorgen.

Groetjes,
Auke
Klantenservice

Waardering
de
Freude schenken :)
Der Gutschein kam mit sehr viel Liebe verpackt bei mir an. In einem rosa Kuss-Umschlag und von Hand beschrieben. Die persönliche Note von TopVintage lässt mich immer wieder strahlen :).
Waardering
nl
Dank u, mama!

Deze bon cadeau gekregen van mama voor mijn verjaardag. Ik kan niet wachten om het te gebruiken :D !

Waardering
nl
Dank u, mama

Wat ben ik ontzettend blij met dit cadeau. Een bon van Topvintage is altijd een goed idee :). Ik kan niet wachten om het te gebruiken!

Waardering
nl
NIET TE VREDEN !

meer dan een week geleden bestelde ik 2 bonnen ter waarde van 70Euro, meer dan 1 week later en nog steeds niets ontvangen, geen reacties op mijn mails... Zeer ontevrede over de service. Ten einde raad krijg ik geen antwoord na verschillende mails te hebben gestuurd...

Beste Patricia, onze excuses dat je deze cadeaubonnen nog niet hebt ontvangen. Natuurlijk is dit niet de bedoeling. Ik heb het meteen voor je nagekeken en ook gezien dat wij netjes gereageerd hebben op jouw vragen per mail. Uiteraard zullen wij dit probleem voor je oplossen, ik zal je vandaag nog bellen.

Groetjes,
Mandy
Klantenservice

 

Laatst bewonderd...
Chat