Lees hier meer over onze maatregelen omtrent COVID-19

Veilig betalen bij TopVintage


''I like my money right where I can see it… hanging in my closet.''
Wij vinden het belangrijk dat jij jouw nieuwe items betrouwbaar kunt afrekenen. Betaal daarom op de manier zoals jij het liefst doet via de volgende betaalmogelijkheden:
♥ iDEAL
♥ Creditcard
♥ Klarna 
♥ PayPal
♥ Amazon Payments
♥ Bancontact/Mister Cash
♥ Overboeking
♥ Fashioncheque
♥ TopVintage Giftcard/kortingscode

Wij hebben geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Multisafepay en PayPal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptietechnologieën zodat je privacy voor 100% is gewaarborgd. 

Is je bestelling op maandag - vrijdag vóór 21.00 uur voldaan dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden binnen Nederland! Voor alle overige landen geldt vóór 15.30 uur. Van elke statuswijziging ontvang je een e-mail plus eventuele trackingscodes.


De betalingsmogelijkheden

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Creditcard (Mastercard/VISA/American Express/Carte Bancaire)

Wanneer je kiest voor betaling met CreditCard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor TopVintage en je laat ook geen gegevens achter op onze website.

Klarna (alleen beschikbaar in Nederland, Duitsland en Oostenrijk)
Betaal achteraf met Klarna (+ € 1,95). Je kunt je bestelling meteen afronden zonder je creditcardgegevens of wachtwoord in te vullen. Daarnaast mag je je aangekochte items eerst passen en daarna pas betalen. Je betaalt dus niets voordat je de items hebt ontvangen en hebt besloten of je ze wilt houden. Verder maak je ook meteen automatisch gebruik van Klarna's aankoopbescherming. 

Let op: je betaalt voor deze service standaard €1,95, ook als je de bestelling geheel of gedeeltelijk retourneert. Zie je (binnen 14 dagen) af van je volledige aankoop, dan kunnen deze servicekosten kwijtgescholden worden. Hiervoor dien je binnen 14 dagen na aankoop een schriftelijke bevestiging te sturen naar service@topvintage.nl

Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. De betalingsgegevens kun je terugvinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen. Indien de betaling te laat is, zal Klarna je herinneringen sturen en mogelijk kosten in rekening brengen. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot €250. Je kunt met vragen over bv. een betaling of een afgekeurde bestelling terecht bij Klarna via 020-8082852 of chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Meer informatie vind je ook op www.klarna.nl.

Klarna bepaalt door middel van een kredietcheck of je achteraf kunt betalen. TopVintage heeft hier geen invloed op. Het kan zijn dat jouw bestelling door deze kredietcheck wordt afgewezen, in dat geval krijg je een annulering nadat je op "bevestig mijn bestelling" hebt geklikt. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je graag inzicht wilt in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna of via klarna.nl. Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Klarna. Lees ook de algemene voorwaarden van Klarna voor achteraf betalen. Mocht je verzoek tot achteraf betalen onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je order betalen met een andere betaalmethode.

PayPal
Bij TopVintage kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. Je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan TopVintage. PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al je gegevens veilig en prive. Als PayPal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen PayPal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je PayPal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf dit account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere PayPal partners wereldwijd. Ook kun je eenvoudig en gratis lid worden van PayPal. Je kunt trouwens ook met je creditcard betalen zonder je te registreren bij PayPal.

Amazon Payments
Wanneer je kiest voor Amazon Payments, kun je je Amazon account gebruiken om snel, gemakkelijk en veilig af te rekenen. Zodra je hebt ingelogd, worden je Amazon accountgegevens automatisch overgenomen. Daardoor hoeven je voorkeur qua betaalwijze en je adresgegevens dan ook niet opnieuw in ons bestelproces te worden ingegeven. Het afronden van je bestelling was nog nooit zo eenvoudig en snel.

Bancontact/Mister Cash (alleen voor Belgische bankrekeninghouders)
Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Overboeking / overschrijving binnen en buiten Nederland
Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de e-mail "betaalinformatie" ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via tele / internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vind je terug in de e-mail die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeld svp altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen, versturen wij je bestelling. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.

Let op! Vermeld altijd je bestelnummer, anders kunnen we je bestelling niet verwerken!

IBAN : NL82RABO0138273049 t.n.v.  TopVintage.nl BV
BIC code: RABONL2U

Fashioncheque
Je kunt bij TopVintage ook met een fashioncheque betalen. Tijdens het afrekenen staat fashioncheque tussen de andere betaalopties vermeld. Na je keuze voor deze betaalmogelijkheid, kun je vervolgens de code van je fashioncheque ingeven om de betaling te voltooien.

TopVintage Giftcard of Kortingscode
Direct en online door middel van een betaling met een waarde- of tegoedbon zgn. Gift Card, uitgegeven door TopVintage.nl. Een waarde- of tegoedbon van TopVintage.nl is overdraagbaar en geldig tot 1 jaar na afgifte. Mocht het tegoed hoger zijn dan je bestelling, dan ontvang je uiteraard een nieuw tegoed ter waarde van het restbedrag.

Chat