Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!
Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!

BETALEN


''I like my money right where I can see it… hanging in my closet.''

Wij vinden het belangrijk dat jij jouw nieuwe items betrouwbaar kunt afrekenen. Betaal daarom op de manier zoals jij het liefst doet via de volgende betaalmogelijkheden.

Onze betaalmethoden

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.


Bij TopVintage kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. Je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan TopVintage. PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al je gegevens veilig en prive. Als PayPal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen PayPal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je PayPal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf dit account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere PayPal partners wereldwijd. Ook kun je eenvoudig en gratis lid worden van PayPal. Je kunt trouwens ook met je creditcard betalen zonder je te registreren bij PayPal.


Wanneer je kiest voor betaling met CreditCard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor TopVintage en je laat ook geen gegevens achter op onze website.


Wanneer je kiest voor betaling met CreditCard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor TopVintage en je laat ook geen gegevens achter op onze website.


Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbare betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn die niet door de consument kunnen worden teruggedraaid. Het is een veilige en praktische betaalmethode.


Wanneer je kiest voor betalen via Belfius in onze webshop (alleen voor Belgische bankrekeninghouders), word je doorverwezen naar je eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt dan direct verwerkt.


Wanneer je kiest voor een betaling via KBC in onze webshop (alleen voor Belgische bankrekeninghouders), word je gelijk doorverwezen naar je eigen bankomgeving waar je direct veilig online kunnen afrekenen. 


ING Home'Pay is één van de grootste banken van België. Indien je kiest voor deze betaalmethode, word je direct doorverwezen naar een beveiligde bankomgeving waarna je veilig kunnen afrekenen in een vertrouwde online omgeving. 


Vind jij contactloos betalen ook makkelijk en heb je een geschikte iPhone, Apple Watch of iPad? Dan kun je nu ook je bestelling in onze webshop veilig betalen met Apple Pay.


Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de e-mail "betaalinformatie" ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via tele / internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vind je terug in de e-mail die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeld svp altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen, versturen wij je bestelling. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.

Let op! Vermeld altijd je bestelnummer, anders kunnen we je bestelling niet verwerken!

IBAN : NL82RABO0138273049 t.n.v.  TopVintage.nl BV
BIC code: RABONL2U


Betaal gemakkelijk achteraf met Klarna (+ € 1,95) bij bestellingen tot €450. Je kunt je bestelling meteen afronden zonder je creditcardgegevens of wachtwoord in te vullen. Daarnaast mag je je aangekochte items eerst passen en daarna pas betalen. Je betaalt dus niets voordat je de items hebt ontvangen en hebt besloten of je ze wilt houden. Verder maak je ook meteen automatisch gebruik van Klarna's aankoopbescherming. 

Let op: je betaalt voor deze service standaard € 1,95, ook als je de bestelling geheel of gedeeltelijk retourneert. Zie je (binnen 14 dagen) af van je volledige aankoop, dan kunnen deze servicekosten kwijtgescholden worden. Hiervoor dien je binnen 14 dagen na je aankoop een schriftelijk bevestiging te sturen naar klantenservice@topvintage.nl


Betaal gemakkelijk achteraf met Riverty (+ € 0,95) bij bestellingen tot €450. Je kunt je bestelling meteen afronden zonder je creditcardgegevens of wachtwoord in te vullen. Daarnaast mag je je aangekochte items eerst passen en daarna pas betalen. Je betaalt dus niets voordat je de items hebt ontvangen en hebt besloten of je ze wilt houden.  

Let op: je betaalt voor deze service standaard € 0,95, ook als je de bestelling geheel of gedeeltelijk retourneert. Zie je (binnen 14 dagen) af van je volledige aankoop, dan kunnen deze servicekosten kwijtgescholden worden. Hiervoor dien je binnen 14 dagen na je aankoop een schriftelijk bevestiging te sturen naar klantenservice@topvintage.nl


Wanneer je kiest voor betaling met CreditCard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor TopVintage en je laat ook geen gegevens achter op onze website.


Je kunt bij TopVintage ook met een fashioncheque betalen. Tijdens het afrekenen staat fashioncheque tussen de andere betaalopties vermeld. Na je keuze voor deze betaalmogelijkheid, kun je vervolgens de code van je fashioncheque ingeven om de betaling te voltooien.


SOFORT banking is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Hoe werkt het?

Een SOFORT betaling bestaat uit 4 stappen:

 • Selecteer je land en de bank waarmee je de betaling wil verrichten.
 • Je bevindt je in het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met je gegevens voor internetbankieren.
 • Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 • Je ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling.

 • Wanneer je kiest voor Amazon Payments, kun je je Amazon account gebruiken om snel, gemakkelijk en veilig af te rekenen. Zodra je hebt ingelogd, worden je Amazon accountgegevens automatisch overgenomen. Daardoor hoeven je voorkeur qua betaalwijze en je adresgegevens dan ook niet opnieuw in ons bestelproces te worden ingegeven. Het afronden van je bestelling was nog nooit zo eenvoudig en snel.


  Wij hebben geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Multisafepay en PayPal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptietechnologieën zodat je privacy voor 100% is gewaarborgd. 

  Veelgestelde vragen

  De meest gebruikte betaalmethoden zijn IDEAL, overboeking en creditcard. Hier vind je een overzicht met al onze betaalmogelijkheden. 


  Jazeker! Je kunt achteraf betalen met Klarna (+€1,95). Zo is keuzestress voorgoed voorbij. ;-) Eerst even op je gemak passen en alleen de items die je wilt houden achteraf betalen. Dat is super easy met Klarna. Daarnaast maak je ook meteen gebruik van Klarna's aankoopbescherming. 


  Wij storten het bedrag altijd terug op de rekening waarmee je, je bestelling betaald hebt. Je zult het bedrag vervolgens binnen 1-3 werkdagen op je rekening hebben staan. Voor CreditCard betalingen geldt dat het bedrag op je volgende maandoverzicht zichtbaar is. Het kan zijn dat er i.p.v. TopVintage.nl de naam van onze betaalprovider wordt gebruikt, dit is Multipay/Multisafepay.  
  Heb je het geld alsnog niet ontvangen? Neem dan even contact op met onze Customer Care Sweethears via klantenservice@topvintage.nl.