De volgende dag je nieuwe aanwinst in huis!

Heb je dé perfecte jurk gespot of al besteld? Wat leuk! We begrijpen dat je jouw nieuwe item(s) zo snel mogelijk in huis wil hebben. In Nederland geldt: Als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 16.30 uur is bijgeschreven (of goedgekeurd door Klarna/Riverty), de volgende dag nog in huis! In België is dit voor vóór 15.30 uur. Daarnaast worden bestelling vanaf €49 naar Nederland en België gratis verzonden! 

Verzendkosten en verwachte levertijd per land 
De levertijd van bestellingen naar alle overige landen wereldwijd is afhankelijk van het land van bestemming en dus variabel. Kleine, lichte items worden door ons als brievenbuspost verzonden, de levertijd is afhankelijk van de betreffende bezorging. 

*Let op: dit is de levertijd met uitzondering van Nederlandse zon- en feestdagen en zonder oponthoud bij de douane meegerekend. Douanekosten en invoerrechten zijn daarnaast voor jouw eigen rekening.


Verwachte levertijd Verenigde Staten : 8-14 werkdagen
Orders onder € 99
- Pakketpost (aangetekend) € 12,95
Orders tussen € 99 en € 150
- Pakketpost (aangetekend) 99 € 9,95
Orders boven € 150
- Pakketpost (aangetekend) Gratis verzending*!

 


Bezorgservice pakketpost Nederland: PostNL 
PostNL streeft ernaar om je bestelling binnen 1 dag (maandag t/m zaterdag m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur*. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan word je digitaal via e-mail of de PostNL-app op de hoogte gehouden over je pakket. PostNL zal bij afwezigheid proberen het pakket bij naaste buren te bezorgen of brengt het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kan het pakket tot 2 weken na levering afgehaald worden. 
 
*Je ontvangt tevens een e-mail waarin de levertijd vermeld staat, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen! 
 
Bezorgservice pakketpost België: Belgische post Bpack 24h Pro 
Voor de verzending van de pakketten van onze Belgische klanten maken wij gebruik van de Belgische post: Bpack 24h Pro.  
Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2de aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2de aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.  

Vertraging in de bezorging?

Klik altijd eerst even op de link die je via e-mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 3 werkdagen nog niet geleverd, neem dan s.v.p. contact met ons op.