Verzending

Supersnelle gratis verzending!

In Nederland geldt: is je betaling vóór 21.00 uur bijgeschreven (ma - vrij) dan verzenden wij je bestelling op dezelfde werkdag (en dus in vrijwel alle gevallen de volgende dag in huis!).

Bovendien verzenden wij gratis naar Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Bestellingen naar de Verenigde Staten zijn gratis.

Verzendkosten en verwachte levertijd per land

Naar Nederland, België en Duitsland geldt voor pakketten in de regel een levertijd van 1 werkdag.

De levertijd van bestellingen naar alle overige landen wereldwijd is afhankelijk van het land van bestemming en dus variabel. Kleine, lichte items worden door ons als brievenbuspost verzonden, de levertijd is afhankelijk van de betreffende bezorging.

Kies hieronder naar welk land je bestelling verzonden moet worden en zie in een oogopslag wat de verzendkosten en verwachte levertijd zijn. Let op, dit is de levertijd m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen en zonder oponthoud bij de douane meegerekend.

Verwachte levertijd Verenigde Staten : 4-8 werkdagen
Orders onder € 99
- Brievenbus post 0-250 gram Gratis verzending!
- Pakketpost (aangetekend) Gratis verzending!
Orders tussen € 99 en € 250
- Pakketpost (aangetekend) Gratis verzending!
Orders boven € 250
- Pakketpost (aangetekend) Gratis verzending!

 

Let op: de douanekosten en invoerrechten zijn voor rekening van de klant.

Bezorgservice pakketpost Nederland: PostNL

Deze streeft ernaar om je bestelling binnen 1 dag (maandag t/m zaterdag m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur*. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan ontvang je een briefje in de bus waarop vermeld staat dat het pakket de eerstvolgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) zal worden aangeboden. Indien je deze dag ook niet aanwezig bent, kun je een andere afleverdatum kiezen of aangeven dat je het pakket wilt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Is er bij de 2de afleverpoging niemand aanwezig die je pakket in ontvangst kan nemen, dan zal PostNL je pakket onderbrengen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je dan zelf binnen 2 weken je pakket afhalen. Het adres en de openingstijden vind je op het kaartje van PostNL dat de bezorger in je brievenbus heeft achtergelaten. PostNL bezorgt bij afwezigheid bij naaste buren. 

*Je ontvangt tevens een e-mail waarin de levertijd vermeld staat, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen!

Bezorgservice pakketpost België: Belgische post Bpack 24h Pro.

Voor de verzending van de pakketten van onze Belgische klanten maken wij gebruik van de Belgische post: Bpack 24h Pro.  
Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2de aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2de aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.  

Bezorgservice pakketpost Duitsland: Deutsche Post

Voor de verzending van de pakketten van onze Duitse klanten maken wij gebruik van de Deutsche Post. Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2de aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2de aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.

Bezorgservice pakketpost wereldwijd: Deutsche Post & Bpost

We streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag met de Deutsche Post te versturen zodat zij het kunnen overdragen aan de bezorgdienst/post van jouw land. Pakketjes naar Amerika en Australië worden met Bpost verstuurd. Afhankelijk van de bezorgdienst/post van jouw land zal je pakketje zo snel mogelijk worden geleverd. De verwachte levertijden per land, vind je hierboven in de tabel.

In een aantal landen wordt er ook op zaterdag geleverd of bij naaste buren, maar helaas niet in alle landen. Wil je graag weten welke specifieke regels er gelden voor jouw land? Neem dan svp even contact op met onze klantenservice.  

Vertraging in de bezorging?

Klik altijd eerst even op de link die je via e-mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 3 werkdagen nog niet geleverd, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Shop Assistant