Make the world a better place <3 


Naast dat wij er iedere dag weer álles aan doen om jou helemaal gelukkig te maken met onze retro collectie, leveren we ook graag een bijdrage aan een betere toekomst. Dit begint met respect voor mens, dier en milieu. 


Hoe doen wij dat?
Wij zijn ons bewust van de impact die onze collectie en productieprocessen op maatschappij en milieu heeft. Daarom sluiten we met alle leveranciers van onze merken een gedragscode af. Deze gedragscode richt zich onder andere op verbeteringen rondom:

  • Discriminatie en gender
  • Kinderarbeid
  • Gedwongen arbeid
  • Vrijheid van vakvereniging
  • Leefbaar loon
  • Veiligheid en gezondheid op de werkplek


Zo werken we continue samen aan verbeteringen en bouwen we sterke en betrouwbare relaties op met onze leveranciers.
De gedragscode vind je hier. 

Een scherpe prijs
Ook het milieu telt zwaar mee. Een scherpe prijs vinden wij belangrijk, maar niet ten koste van alles. Op deze wijze kunnen we elkaar recht in de ogen aankijken en staan wij voor de producten die wij verkopen. 

Productielocaties
In kleding die eerlijk is gemaakt voel jij je niet alleen mooier, degene die het gemaakt heeft, is ook beter af. Onze eigen merken worden zowel binnen als buiten Europa geproduceerd. Dit gebeurt voornamelijk in de productielanden: Vietnam, China en Turkije.

Working at TopVintage is a party…
…maar we maken het niet te bont. Echt bont komt er bij ons dan ook niet in. Ook gebruiken we in onze collecties geen angorawol, lamswol en dons.

Shop Assistant