Lees hier meer over onze maatregelen omtrent COVID-19

Digital Marketeer – 32 tot 38 uur per week

Hey resultaatgerichte digital marketeer! Weet jij als geen ander hoe je ervoor zorgt dat onze website nóg meer bezoekers trekt en behoudt? Ben je data-driven en weet jij zo onze customer-journey te optimaliseren?  En gaan door jouw online marketing skills onze retro jurkjes als warme broodjes over de online (en sinds kort ook offline) toonbank?  Lees dan snel even verder!

Working at TopVintage is a party!
Uit een voorliefde voor vintage geïnspireerde mode is TopVintage in april 2008 door Angelique vanuit de woonkamer opgericht. Met trots mogen wij ons tegenwoordig Europa’s grootste online retro boutique noemen waar momenteel meer dan 110 medewerkers werkzaam zijn. Onze missie is om elke vrouw zich mooi en gelukkig te laten voelen en zo haar leven te verrijken. Daarin slagen we doordat onze geliefde klant bij ons koningin is en centraal staat in alles wat we doen. De sfeer bij TopVintage is informeel en hoewel er hard gewerkt wordt in deze veelal hectische werkomgeving, wordt er ook goed voor je gezorgd. Denk daarbij aan een maandelijkse borrel, een kantine met eigen kok(!), gratis fruit en jaarlijks leuke feestjes.

Teamwork makes the dreamwork
Je maakt deel uit van ons gedreven Marketing & Communicatie team dat momenteel bestaat uit (digitale) marketing- en communicatieprofessionals met ieder zijn of haar eigen specialisatie zoals SEO, SEA, social  media marketing & advertising, e-mail en influencer marketing. Samen vormen we één geheel en vullen we elkaar waar nodig aan. Dat is pas echt teamwork! 

Verder werk je regelmatig samen met twee vormgevers die de mooiste content creëren om jouw campagne tot een groot succes te maken.

Hoe je dag eruit kan zien…
Het is maandagochtend, je trakteert je collega’s op een bakje koffie en deelt elkaars wilde weekendverhalen. Ondertussen ben je benieuwd naar het effect van de Google Adwords campagne die je vorige week voor Duitsland hebt opgezet. Je start je computer op en bekijkt het resultaat: bonus! De campagne blijkt een waanzinnig succes. Je bekijkt de verdere cijfers en koppelt deze aan de rest van het team. Je agenda herinnert je eraan dat je je richting de vergaderruimte moet begeven: jij en je team gaan alle ins en outs van de marketingcampagne voor een nieuwe collectie bespreken. Voordat je wilt vertrekken belt de receptioniste en vraagt of je naar de receptie kan komen, er is namelijk een pakketje voor je afgeleverd. Je kunt je nieuwsgierigheid niet onderdrukken en gaat een kijkje nemen. Wat blijkt: een van je relaties heeft een taart laten bezorgen, om jou en je team te bedanken voor de fijne samenwerking tijdens een laatste project. How I love my job…

Wat ga je allemaal doen?

 • Ondersteunen maar ook bedenken van online marketing campagnes en medeverantwoordelijk voor de doelstellingen van verschillende platforms en kanalen
 • Continu optimaliseren van online campagnes via Google Analytics;
 • Relaties met marketingpartners (affiliates) onderhouden;
 • Data genereren, analyseren, presentabel maken en advies uitbrengen om daarmee een optimale ROAS te bewerkstelligen.


Wat wij vragen:

 • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Digitale Marketing / Communicatie en 1-5 jaar werkervaring;
 • Je hebt kennis van Google AdWords, social media advertising, Google Analytics en affiliate marketing;
 • Kennis van SEO en A/b-tests zijn een pré;
 • Goede beheersing van MS Office programma’s Outlook, Word en Excel;
 • Kennis van PowerBi is een pré;
 • Kennis van Google Analytics en e-mailsoftware;
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift is een must;
 • Kennis van de Duitse taal is een pré;
 • Je presteert goed onder tijdsdruk, ongeacht hoeveel deadlines je hebt;
 • Zowel individueel als in teamverband sta jij je mannetje (of vrouwtje);
 • Je bent proactief en geeft goede input;
 • Je bent nauwkeurig, enthousiast, werkt gestructureerd en hebt een gezonde dosis humor;
 • Niet al te onbelangrijk: je hebt affiniteit met en passie voor fashion en e-commerce.

 

En daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug:

 • De kans om je te ontwikkelen in een groeiende, bruisende en jonge onderneming;
 • 25 verlofdagen per jaar, op basis van een fulltime (38 uur) contract;
 • Goede pensioenregeling;
 • Informele en prettige werksfeer (met maandelijkse borrel en regelmatig feestjes);
 • In de veelal hectische werkomgeving, wordt er ook goed voor je gezorgd;
 • Korting op (persoonlijke) aankopen in onze webwinkel (Shop till you drop);
 • Last but definitely not least: een passend salaris ;-)


Ja, ik wil!
Wil je werken in een dynamische omgeving en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur voor 31 oktoberje cv en motivatiebrief t.a.v. Manja Tassie naar vacature@topvintage.nl.

Zorg dat je bij interesse dus zo snel mogelijk reageert en cv en motivatiebrief toevoegt aan jouw sollicitatie.

 

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

1.    Je sollicitatie wordt onder de loep genomen en binnen 2 weken hoor je van ons of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Ook zouden wij jou dan een proefopdracht mee kunnen geven.

2.    We nemen telefonisch contact met je op om een tijdstip in te plannen. 
Heb je dringende vragen? Stel deze dan al gerust!

3.    Zijn we positief? Dan willen wij je graag nog eens spreken en dieper op zaken ingaan.

4.    Na twee gesprekken weet je het wel. Als we jou als onze nieuwe Topper zien, doen we jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zo niet, krijg je natuurlijk eerlijke en goede feedback waarmee je verder kunt.

 

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust telefonisch contact op met Laura Avdaljan Naranjo Garcia, Teamcaptain Marketing & Communicatie: 045-7507208.

 

Wie weet zien we elkaar snel! ;-)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Door het toesturen van jouw persoonsgegevens als reactie op deze vacature geef je toestemming voor het verwerken van deze gegevens door TopVintage. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en verwijderen deze binnen vier weken na het aflopen van de sollicitatieprocedure. Mochten wij ze langer in ons portefeuille willen bewaren, dan vragen wij hiervoor jouw toestemming voor een periode van maximaal één jaar. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over jouw rechten en hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Chat