Consultez ici nos mesures contre le coronavirus COVID-19

Urban Hippies Hair Flowers Set Années 70 en Framboise

14,95 € TTC

Également disponible en :

Désolé ! Cette taille est épuisée et ne sera plus réassortie :-(
Malheureusement, cet article est épuisé et ne sera plus réassorti.
Dimensions

Affichez les tailles en cm inch

Nos mensurations : Section
One size
Epuisée sans réassort !
8
Description

Dites-le avec des fleurs ! Agrémentez votre coiffure ou votre tenue… à vous de jouer avec ce jeu de fleurs pour les cheveux Hair Flowers Set des années 70 en framboise ! Avec des superbes fleurs en douce mousseline de belles couleurs rose framboise, bleu canard et bleu marine vous sublimez votre robe, votre haut ou votre coiffure pour ce petit je-ne-sais-quoi. Optez pour une couleur qui s’associe joliment avec une couleur de votre tenue vintage, ou donnez du peps à votre petite robe noire avec une couleur contrastée. Mais vous pouvez également tout simplement glisser ces fleurs dans les cheveux : derrière l’oreille, ou sur le côté de votre chignon. Vous voilà fraîche comme une fleur ! ;-) Le pouvoir de la fleur !

 • Jeu de trois
 • Chiffon
 • À dos plat
 • Pince crocodile argentée
 • Sans nickel
▾En savoir plus
 • Expédition gratuite pour NL, BE, DE, AT, FR, LU & UK
 • expédition gratuite vers tous les autres pays à partir de 250 €
 • Si une commande est passée du lun. au ven. avant 21 h, elle sera envoyée le jour même vers les Pays-Bas. Pour tous les autres pays, avant 15 h 30
 • Toujours la bonne taille grâce à nos conseils uniques !
 • Chaque article est mesuré et essayé
 • Délai de réflexion de 30 jours
  Pas satisfaite ? Remboursée !
 • Tout sur notre service de retours
Soins et matières
 • Mousseline
 • Sans nickel
 • Métal commun argenté

Jeu de 3

 • Éviter tout contact avec l'eau/le parfum/les produits d'entretien
Note
nl
Aanrader voor hairflower addicts
Ik ben een hairflower-verslaafde. Naast berets vind ik het de snelste en leukste manier om mijn haar een retro feel te geven, zeker omdat ik mijn haar veel los draag. Er is echter 1 specifiek probleem voor mij: ik heb Alopecia Androgenetica, dus dat betekent dat mijn haar langzaam uitdunt, steeds korter wordt, op sommige plekken al niet meer is en uiteindelijk helemaal niet meer terug komt op de meeste plaatsen.

Een van de gevolgen daarvan tussentijds is veel ernstige haarpijn en enorm breekbaar, fijn haar. Haarbloemen kunnen op zich al zwaar zijn, maar het grootste probleem is vaak de gebruikte clip of de zwaarte van de bloem. Hierdoor kan ik veel van de bloemen die ik koop na 1x dragen niet meer in omdat ze te pijnlijk zijn of haar meetrekken tijdens of na het dragen. Of ze zitten gewoon niet mooi omdat ze niet goed op heel fijn haar passen. Ik heb maar een paar bloemen die mij wel bevallen en de meeste moet ik zelfs uit het buitenland halen.

Al die punten die ik net heb genoemd zijn allemaal niet van toepassing op dit Hippie Trio en dus is mijn fijne lijstje weer wat langer. Dat betekent voor iemand met gewoon fijn haar al een enorme Jippie, maar ook vrouwen met dik haar zullen dit een prettige bloem vinden.

Hij blijft heel goed zitten en heeft een prettige, stevige clip die nergens irriteert en die weinig haar nodig heeft om te blijven hangen. Er zit niet nog een broche clip op of ander onnodig materiaal zodat de bloem dicht op je haar zit ipv uitsteekt op de foute manier. De bloemen zelf zijn echt van goede kwaliteit. Mooi chiffon en de kleuren zijn prachtig. Ik kon gewoon niet geloven dat ik er 3 (!) krijg voor die prijs en het waren er grappig genoeg 3 in kleuren die altijd moeilijk te vinden zijn en zeker in een goede sterke tint. Deze passen in ieder geval perfect bij een deel van mijn winterkleding...mis eigenlijk alleen burgundy, zwart en paars en ik zou volledig gesetteld zijn...en lipstickrood uiteraard (Dear creators, please make a wine, purple and black (or lipstick red) trio!)

In degene die ik kocht -volgens mij noemen ze die de berry - krijg je een volle bosgroene kleur, een stevige navy en een warme magenta-berry in een niet zo vaak voorkomende bloemensoort. De drie bloemen worden geleverd aan een rond beprint karton waar je ze in kunt schuiven met hun clip, binnenin een ronde plastic doos. Zo kun je ze mooi bij elkaar houden of in een mand doen zonder dat ze beschadigen.

Elke bloem heeft een erg fijne afmeting die goed opvalt, zonder heel groot te zijn. Ideaal voor naast je oor met los haar, maar ook als je haar opgestoken/vast is.

Ik heb een van de hairflowers (de groene) al in een foto op instagram gezet (ik liet een true vintage 50s ketting uit de UK zien op de foto, maar heb de bloemen speciaal genoemd). De creators zagen dit en bedankten me speciaal voor de aankoop hier op TV. Ik ben benieuwd waar ze verder nog mee komen, want ik houd ze nu in de gaten! Aanrader!
Les dernières merveilles...
Tchat