Erstwilder MagnaPin

Je ontvangt 20 TopPoints voor dit product
Afmetingen

Toon maten in cm inch

Onze maatindicatie: Hauteur Largeur
One size 1.3 1.3
Beschrijving

Plus de trous dans vos vêtements grâce à ce MagnaPin ;-) Nous avons la fierté de vous annoncer que cette pièce est disponible en ligne en exclusivité chez TopVintage aux Pays-Bas, en Allemagne et en Belgique ! Vous avez vous aussi des broches sympas dans votre boîte à bijoux, mais vous trouvez que c'est dommage de faire des trous dans vos vêtements ? Ce MagnaPin est la solution ! Ces petits aimants argentés sont si puissants qu'ils gardent votre broche (Erstwilder) à sa place, et ce maintes et maintes fois. MagnaPin : où étais-tu caché tout ce temps ?

 

 • Peut être utilisé avec n’importe quelle broche dotée d’un pin
 • Réutilisables
 • Instructions fournies
 • La broche n'est pas fournie
Lees verder
 • Envoi gratuit en France et en Belgique 
 • Commandé avant 15h (jours ouvrés), envoi le même jour
 • Toujours la bonne taille grâce à nos conseils uniques !
 • Guides des tailles uniques : toujours la bonne taille
 • Pas satisfaite ? Remboursée !
 • Tout sur notre service de retours
 • Payez en toute sécurité

Care & Materiaal
 • Métal commun argenté

Des informations complètes et le mode d'emploi se trouvent dans la boite du MagnaPin

 • Éviter tout contact avec l'eau/le parfum/les produits d'entretien
Waardering
nl
Teleurstellend

Ik dacht dat de bloem (broche) hier effectief ook bij zou zitten... dit was helaas niet het geval. Lees dus goed de beschrijving! Blijkbaar staat dit helemaal onderaan vermeld.

Beste Lara, we hebben inderdaad al contact gehad hierover! Wat vervelend dat je de beschrijving niet had doorgelezen, ook op de foto's staat niet overal de broche op vermeld, en het gaat natuurlijk om een MagnaPin, de titel zegt het eigenlijk ook al ;-)

Groetjes,
Nicole
Klantenservice

Waardering
nl
Jammer :-(

Ik kreeg dit magneetje gister binnen en hij leek heel handig en sterk. Maar in de middag viel toch mijn mooie niet al te zware broche op de grond en was die kapot. Balen. Nu durf ik het niet meer zo goed te gebruiken.

Beste Anne Marie, wat erg dat dit jou is overkomen! Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! Ik neem vandaag nog even contact met je op om te proberen het weer goed te maken. Onze oprechte excuses voor het ongemak!

Groetjes,
Fleur
Klantenservice

Waardering
nl
Goede oplossing, maar misschien net te sterk

Ideale oplossing voor als je niet honderd keer een paar gaatjes in je kleren wilt prikken. De magneet is sterk, wat aan de ene kant fijn is (want dan vallen grote Erstwilder broches niet gelijk eraf), maar aan de andere kant misschien té sterk; een broche die even een momentje scheef hangt blijft naar één kant gekanteld staan omdat de magneet ook het gedeelte waar de broche mee vastzit aantrekt. Geen wereldramp, maar toch net iets minder handig. Misschien gewoon een kwestie van handigheid kweken? Ik blijf 'm voorlopig gewoon gebruiken, want het is me heel wat waard dat ik geen lelijke plekken in m'n truitjes krijg :)

Waardering
nl
fijne brooche tool
Gisteren besloten om enkele magnapins te kopen . Ik heb hier een tijd over getwijfeld omdat er verschillende ervaringen mee waren. Uiteindelijk besloten deze toch uit te proberen. Ik weet dat ze vaak voor Erstwilder broches gebruikt worden hier kan ik geen ervaring over delen daar ik er geen broches van dit merk heb. Zelf heb ik de magnapin gebruikt op een zilveren broche. Ik heb op mijn broche 2 magnapins geplaatst vanwege de grootte en zwaarte van de broche en dit hield hem goed en stevig op z'n plaats. Ik zou persoonlijk dan ook ervoor kiezen om 2 magnapins te gebruiken op een grootte zware of kostbare broche.
Waardering
nl
sterk magneetje
Een goed, sterk magneetje! Ik ga hem gebruiken om een corsage vast te zetten, Ik denk dat het goed zal blijven zitten, zonder gaatjes in de mooie kleren te prikken.
Laatst bewonderd...
Chat