Het is bijna weer zover; ik zie steeds meer herfst en winterkleding voorbij komen. Het wordt langzaam tijd om afscheid te nemen van de zomertrends en de najaarstrends te verwelkomen! Ik hou van de zomer en alle zomer kleren, maar heel eerlijk gezegd kan ik stiekem niet wachten tot herfst en winter begint. Voel jij de najaarskriebels ook al opkomen? Ik heb hieronder dé najaarstrends van 2022 opgesomd, zodat jij (net zoals ik ;) ) je garderobe alvast kan gaan aanvullen met de pareltjes van het najaar!

Prints, prints en nog meer prints

Dit najaar komen we er zeker niet omheen, en dat zou ik ook helemaal niet willen. De printjes zijn op iedere webshop en in iedere winkelstraat te zien. De meest trending printjes van het najaar zijn: tweed, ruitjes, pied-de-poule en bloemenprints. Ga je all out en helemaal in print? Of gebruik je liever de prints om een accent aan te brengen bij je outfit?


Leren look

Van een jasje, naar mooie laarzen tot een scrunchie in het haar. Je ziet de leren look steeds meer voorbij komen. Ik vind een leren broek of een leren jasje altijd zo fijn. Het is super makkelijk te combineren, het maakt je outfit af én het is ook nog eens lekker warm voor als het weer wat tegenvalt. En don’t worry, als je liever geen leren producten koopt. Er zijn zoveel (vegan) imitatie leer alternatieven. Die net zo fashionable en comfy zijn!


Shine is my favorite color

Mijn motto die goed bij deze trend past is : “life is a party, dress like it”. Er kunnen dit najaar niet genoeg glitters op je outfit zitten. Bij deze trend is “less is more” zeker niet van toepassing. Glimmende of glitterende items zijn dé manier om je kledingkast wat meer pit te geven.


Accessoires om je outfit af te maken

“Excersize? Oh I thought you said accessorize is een goede samenvatting van deze trend: onder andere de parelsieraden, sjaaltjes, cowboy boots zijn helemaal trending dit najaar and I love it! Ik draag zelf altijd super graag jurkjes en hoe tof is het om die te combineren met een paar cowboy boots eronder. Ik kan nog maar één ding zeggen en dat is: ren (of sprint) naar de webshop om ze te bestellen. Deze schoenen en accessoires zijn de excersize zeker waard!


Shopping time

Als je na het lezen van dit blog nog geen najaarskriebels hebt gekregen, weet ik het ook niet meer. Als je op zoek bent naar de pareltjes om je garderobe aan te vullen, ben je bij TopVintage zeker weten aan het juiste adres! Voor welke trend ga jij? O ja en nog één laatste dingetje: have fun shopping!