Benieuwd naar de grootste fashion flaters & tips van onze eigen TopVintage ladies? Je leest het in dit terugkerend topic op ons blog! Deze keer is Sandra aan het woord: onze lovely webcare lady. Sandra is inmiddels al 10 jaar in dienst bij TopVintage. Daarmee is ze momenteel de medewerkster die als langste in dienst is. WOEHOE! Lees snel verder, gorgeous!

Hoe ziet een dag bij TopVintage er voor jou uit?
“In de ochtend zet ik eerst onze website- en Facebook chat open, zodat we direct bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarna bekijk ik onze social media kanalen en loop ik alle opmerkingen en DM’s na (dat zijn er nog al wat haha ????). Dit doe ik ook voor de social media kanalen van onze eigen merken: Vintage Diva, Glamour Bunny & Rock-a-Booty. Tussendoor maak ik de winnaressen van onze giveaways blij door de gewonnen pakketjes en retro pareltjes op te sturen. Ik ben vooral trots op het feit dat vrijwel alle klanten zo blij zijn met de items die ze gekocht hebben. Ik zeg altijd: als je een slechte dag hebt, lees dan eens alle berichtjes die we van klanten binnenkrijgen dan wordt je vanzelf blij.”

Wat zijn jouw grootste fashion flaters?
“Vroeger toen ik 16 was (ja vroeger, want ik ben inmiddels 52 :p), droeg ik altijd een ‘Knickerbocker’. Dat is een broek tot net onder de knie die je onderaan de zijkant met strikjes vast moest maken, een soort van tiroler broek. Een vriendin van mij lachte me toen al uit en zei dat het er echt niet uit zag, maar ik was er helemaal verliefd op. Achteraf besef ik toch wel dat dit mijn allerergste fashion flater ooit is. Ik had ook van die lange benen waardoor de broek nog lelijker was hahah.”

Welke trend van vroeger mag van jou blijven?  
“Ik zeg altijd dat ik eigenlijk nét te laat geboren ben. Ik ben dol op de seventies en op die hippie tijd. Dat had ik zo graag mee willen maken. Zwierige blousejes met bloemenprints, flared broeken met slippertjes, LOVE IT! Ik zou een goede hippie zijn geweest. Daarom vind ik het maar al te leuk om te zien dat de seventies items nu weer helemaal terug komen. Van mij mag het voor altijd in de mode blijven. Heerlijk die flower power vibes. Ik kan dan ook niet wachten om dadelijk richting het voorjaar weer van die luchtige blousejes met mooie wijde mouwen en borduurseltjes te dragen. Met lekker weer en een zonnetje vind ik het sowieso leuker om uit te pakken met mijn outfits. In de winter houd ik het liefst een winterslaap. “

Wat zijn jouw favorieten items uit onze collectie van dit seizoen?
“Natuurlijk ga ik voor een fabulous seventies look. Een mooie flared jeans van Banned Alternative mag hier niet bij ontbreken. Daarnaast houd ik van blousejes met vrolijke bloemenprints. Ik ben nu eenmaal gek op die hippie looks. Verder springen de cowboylaarzen van La Pintura er voor mij ook echt uit. Peace, love én deze seventies outfit!”

Wat is jouw onmisbare fashion tip?
“Veel bewaren! Heel veel items die vroeger hip waren, komen nu weer terug in de mode. Regelmatig kijk ik in mijn kledingkast en dan denk ik och dat heb ik ook nog. Ik vind het dan leuk om oudere items weer op een hele andere manier te stylen waardoor het kledingstuk weer als nieuw aanvoelt. Zo ben ik al een paar keer verrast door mijn eigen kledingkast. Ga out of the box en combineer je kleding anders dan je gewend bent!”