First things first

Banned Alternative

Om het vintage inspired merk Banned Retro kun je niet heen. Zeker niet bij TopVintage. Sinds 2011 heeft dit vintage merk ook een stoere zus in de vorm van Banned Alternative! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Classy chic Mad Men Rockabilly Zakelijk
Tijdlijn
50s
Kledingmaat
S / 36 / 8 M / 38 / 10 L / 40 / 12 XL / 42 / 14
Kleur
Zwart Wit
Meer filters
20% KORTING
€ 49,95
€ 39,96
50s Cherry Blaze Cardigan in Black
20% KORTING
€ 44,95
€ 35,96
50s Gene Handbag in Black and White

Banned Alternative

Om het vintage inspired merk Banned Retro kun je niet heen. Zeker niet bij TopVintage. Sinds 2011 heeft dit vintage merk ook een stoere zus in de vorm van Banned Alternative! Met een wereld van ‘All Black Everything’ voegt Banned Alternative een touch of darkness toe aan jouw garderobe. Maar laten we dit merk nu vooral niet in een (donker) hokje plaatsen. Het is namelijk veel meer dan dat! Van gothic en grunge tot pastel, urban en street: Banned Alternative heeft alles wat je vintage hartje begeert! Welcome to the dark side – Welcome to Banned Alternative!

A Banned Alternative home for everyone

Hou je van vintage kleding? (Natuurlijk, wat doe je anders hier.) Hou dan ook zeker de collectie van Banned Alternative in de gaten! De alternatieve kleding en accessoires hebben een vintage feel waar iedere retrolover bibberende knieën van krijgt. Banned Apparel, het moederbedrijf van Banned Retro en Banned Alternative, was al jarenlang een van de voorlopers van de UK Gothic fashion scene. Het ontstaan van een apart alternatief merk werd dan ook met open armen ontvangen door de fans! En zeker ook door ons. Banned Alternative is een thuis voor iedere vintage lover. Zeker als je af en toe graag je donkere kant omarmt. Metal girls, psychobellas, punks, rockers… Iedereen is thuis bij Banned Alternative!