Cette

Cette panty's, kousen en shapewear

Van de Cette website: “De Cette consument is een veeleisende dame op zoek naar kwaliteit, voor wie een panty of figuur corrigerend broekje een vitaal deel vormt van haar garderobe, en veel meer is dan een accessoire.” En dat zie je terug in de kleding, bekijk bijvoorbeeld eens de jarretelkousen van dit merk.

Stijl
Classy chic PinUp Mad Men Rockabilly Zakelijk
Tijdlijn
20s 30s 40s 50s
Merk
Cette
Kledingmaat
36 38 40 42 44 46 48
Kleur
Zwart
Meer filters
-15% DISCOUNT
€ 13,95
€ 11,86
Cette Bari Satin Finish Panty in Zwart
-15% DISCOUNT
€ 18,95
€ 16,11
Cette 50s Vienna naad panty zwart 16 denier
-15% DISCOUNT
€ 8,95
€ 7,61
Cette 40s Berlin Jarretelkousen naad Black
-15% DISCOUNT
€ 8,95
€ 7,61
Cette Cristal classic Black Jarretelkousen
-15% DISCOUNT
€ 17,95
€ 15,26
Cette Seattle classic Shaping panty 30 denier zwart

Cette panty's, kousen en shapewear

Van de Cette website: “De Cette consument is een veeleisende dame op zoek naar kwaliteit, voor wie een panty of figuur corrigerend broekje een vitaal deel vormt van haar garderobe, en veel meer is dan een accessoire.” En dat zie je terug in de kleding, bekijk bijvoorbeeld eens de jarretelkousen van dit merk. Met Cette lingerie voel je je op en top vrouwelijk! 

Sommige vrouwen lopen te stoeien met het aantrekken van de panty, vinden ze kriebelen of zijn bang om snel met een ladder rond te lopen. Dankzij de kwaliteit van Cette kousen hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Mooie kousen en panty’s hebben bovendien super veel slimme voordelen voor fashionista’s. Hier volgen ‘the rules’ :

  • Wil je je benen langer laten lijken? Dankzij panty’s met een streep of (kleine) print in de lengte zorgen ervoor dat je benen optisch langer lijken. Super slim! Wil je een effen panty dan kies je voor een lichter, dun exemplaar. Een dikke panty doet namelijk het tegenovergestelde. Een laatste slimme tip: je kunt ook kiezen voor een panty die matcht met de kleur van je schoenen!
  • Wil je je benen slanker laten lijken? Lang en slank gaan vaak hand in hand. Bovenstaande tips kunnen dus ook helpen om je benen slanker te laten lijken. Je kunt kiezen voor zowel grote als kleine printjes op de panty en tot slot heeft een matte panty de voorkeur boven een glanzend exemplaar.

Prachtige beenmode van Cette

Mag het van jou wel iets sexyer en durf je stockings of hold-ups aan? Good for you! Niets is namelijk aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw die niet bang is om in stockings gezien te worden!

Eigenlijk zou je het gewoon eens moeten proberen. Men zegt wel eens: onbekend maakt onbemind, maar wij weten: je zal zeker enthousiast zijn! En bij deze willen we ook meteen gebruik maken van de gelegenheid om je te vertellen dat stay-ups – in tegenstelling tot wat veel vrouwen denken – allang niet meer afzakken! Van deze Cette kousen ga je zeker geen spijt krijgen.  Aanschaffen dus, you go girl!

Chat