First things first

Danefae

Praktisch, functioneel, maar nog steeds zo mooi. Dát is de kleding van het Deense Danefae. Heb je wel eens het geluk gehad om het prachtige Scandinavië te bezoeken, dan weet je dat je je goed moet kleden voor de voortdurende motregen. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Mod
Tijdlijn
60s
Kledingmaat
XS / 34 / 6
Kleur
Blauw
Meer filters
60s Dan London Cord Skirt in Denim

Danefae

Praktisch, functioneel, maar nog steeds zo mooi. Dát is de kleding van het Deense Danefae. Heb je wel eens het geluk gehad om het prachtige Scandinavië te bezoeken, dan weet je dat je je goed moet kleden voor de voortdurende motregen. Maar ook in andere landen kan dit goed van pas komen. De Danefae regenjassen beschermen je dan ook op een fashionable manier tegen alle weersomstandigheden. Met een comfortabele, praktische en functionele pasvorm zijn de Danefae jassen echter helemaal niet lomp, vormeloos en groot. Integendeel: de jassen zijn ultiem vrouwelijk met sierlijke details, unieke kleuren en prachtige patronen.

Danefae haalt inspiratie uit de Noorse mythologie

Misschien stel je je hier stoere Vikings bij voor, maar de regenjassen van Danefae beschikken juist over prachtige vrouwelijke opdrukken. Al in 2006 begonnen ze hiermee, toen Danefae werd opgericht. En hoewel het uiterlijk van de Danefae jassen iedere collectie weer verandert, blijft de rode draad hetzelfde, met diverse legendarische Deense iconen. Fantasierijk, vrouwelijk én natuurlijk (hoe kan het ook anders) met een vintage feeling. Zo bescherm je jezelf én je favoriete retro outfit tegen de regen en kou, terwijl je tegelijkertijd ieder seizoen weer stijlvol voor de dag komt. Met een vleugje mystiek en heel veel gevoel voor mode!