Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!
Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!

Der Vintage Flaneur

Der Vintage Flaneur is hét magazine voor een vintage lifestyle. Super veelzijdig: van de mooiste vintage fashion voor dames tot manieren om de vintage levensstijl ook in je interieur te integreren. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Hét vintage magazine: Der Vintage Flaneur!

Der Vintage Flaneur is hét magazine voor een vintage lifestyle. Super veelzijdig: van de mooiste vintage fashion voor dames tot manieren om de vintage levensstijl ook in je interieur te integreren. Maar niet alleen alle rockabilly en pin-up girls kunnen genieten van dit magazine. Ook de verfijnde man krijgt namelijk waar voor zijn geld: Der Vintage Flaneur biedt de heer namelijk cultuur op z’n best! Hier lees je interessante stukken over vintage kunstenaars, literatuur, kunst, muziek, dans, eten, drinken.. je kunt het zo gek niet bedenken – Der Vintage Flaneur schrijft er over! Echt alles wat je over een leven in de stijl van de jaren 20 tot 50 moet weten dus! 

Of je nu al jaren vintage leeft en liefhebt, of indien je gewoon op zoek bent naar een manier om je leven te verfraaien: Der Vintage Flaneur vermaakt je met mooie en interessante feiten en laat je zien hoe je op een moderne manier toch de levensstijl van de jaren 20 tot 50 levend houdt!

Dankzij Der Vintage Flaneur kun je je voortaan iedere twee maanden verheugen op meer dan 100 pagina’s vintage van ge-wel-dige kwaliteit in handtas formaat. Een ode aan the vintage way of life! Dit mag je niet missen!  

Hebben? Bestel je Der Vintage Flaneur magazine dan online bij je favoriete retro boutique! Als je je bestelling op een werkdag voor 16.30 uur plaatst zorgen wij ervoor dat je ‘m supersnel in huis hebt. In de meeste gevallen de volgende dag al. Echt super snel dus! Zonder dat je dat extra bezorgkosten kost. Zet de waterkoker dus maar vast aan, haal een pak koekjes uit de kast en kruip vast met je dekentje op de bank; dan zorgen wij ervoor dat deze bijbel morgen bij jou op de deurmat ligt. Veel leesplezier!