Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!
Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!

Emmy

Emmy kleding is er voor iedereen! Van jonge dames tot oudere dames, van kleine maatjes tot grote maten. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Emmy kleding online

Emmy kleding is er voor iedereen! Van jonge dames tot oudere dames, van kleine maatjes tot grote maten. Emmy volgt geen trends, maar geeft er de voorkeur aan om de eigen, op retro gebaseerde stijl, langzaam verder te ontwikkelen. Dankzij het tijdloze design is Emmy kleding populair bij jong en oud en past de kleding bij alle leeftijden en alle lichaamsvormen. De gedachte achter de kleding van Emmy sluit naadloos aan op de filosofie van TopVintage: vintage kleding voor iedereen die fan is!

Emmy kleding is super kleurrijk en viert als het ware de schoonheid van de vrouw. De items zijn uniek en een protest tegen de massaproductie van grote modeketens. Kleding moet stijl hebben en kwaliteit, dat is de gedachte! Daarmee is Emmy kleding ook een antwoord op de wegwerpcultuur van tegenwoordig (en de bijkomende negatieve milieu-effecten). Koop je een kledingstuk van Emmy, dan heb je daar gegarandeerd lang plezier van. Absoluut waar voor je geld dankzij de goede stoffen, de prachtige details en de perfecte afwerking. Dit is maatwerk! 

Prachtige outfits van Emmy Fashion

Ben je dus op zoek naar een mooie wollen winterjas of een bijzonder en luchtig jurkje voor de zomermaanden? Of liever een prachtige jeans die je nog jaren kunt dragen? Met een paar basics van Emmy kun je nog jarenlang combineren met allerlei andere wisselende items!
Ook fan van Emmy kleding? Houd de website dan goed in de gaten. Emmy ontwerpt elk seizoen nieuwe collecties en in de webshop van TopVintage zul je daarom regelmatig nieuwe items ontdekken van dit merk. Emmy kleding is een ode aan de tijdloze schoonheid van de vrouw – just like the good old days!

Heb je je nieuwe favoriete kledingstuk van Emmy al gevonden? Wanneer je een bestelling plaatst bij onze online retro boutique betaal je geen bezorgkosten! Bovendien heb je je nieuwe Emmy kleding super snel thuis!