Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Gipsy

De juiste panty’s en kousjes zorgen voor een next level outfit. Ze zorgen voor een speelse, stoere of juist uitermate vrouwelijke stijl. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Gipsy panty’s maken iedere vintage outfit compleet

De juiste panty’s en kousjes zorgen voor een next level outfit. Ze zorgen voor een speelse, stoere of juist uitermate vrouwelijke stijl. Gipsy draagt hier natuurlijk honderd procent aan mee. De panty’s en kousjes van Gipsy zijn gemaakt voor vrijgevochten, zelfverzekerde en gepassioneerde vrouwen van deze tijd. Het merk haalt energie en inspiratie uit de moderne vrouw die haar eigen keuzes maakt in het leven, kleding en niet bang is om voor haar eigen stijl te gaan! Speelt kleding een belangrijke rol in je leven? Dan ben je bij Gipsy aan het juiste adres! Gipsy panty’s laten je telkens weer spelen met je eigen stijl en nieuwe dingen uitproberen.

Prachtige Gipsy panty’s en kousjes voor de moderne vrouw

Gipsy begon al in 2003 met het ontwerpen van kousjes en panty’s vanuit een fris perspectief op kleding en stijl. Ze maken gebruik van de nieuwste trends, maar geven hier een persoonlijke draai aan. Net zoals je zelf iedere dag doet! Daarom zit er ook altijd iets tussen dat bij jouw stijl past. Gipsy blijft zichzelf uitbreiden vanuit diezelfde mindset en staan voor en achter de moderne vrouw. Net zoals haar hebben ze grote ideeën en doelen voor de toekomst, die zeker uit gaan komen!