First things first

Hop Skip And Flutter

Wat doet je hart bij het zien van al deze beauties? Juist: Hop Skip and Flutter! De vintage inspired sieraden van dit creatieve merk zijn al te zien geweest in de kerstbomen van het Londense Harrods en in het enige echte Tulip Museum in Amsterdam. Lees verder
Stijl
Classy chic
Tijdlijn
60s 70s
Merk
Hop Skip And Flutter
Kleur
Wit Zilver
Meer filters
Hop Skip And Flutter 60s Porcelain Poppy Sterling Silver Necklace in White

Hop Skip and Flutter

Wat doet je hart bij het zien van al deze beauties? Juist: Hop Skip and Flutter! De vintage inspired sieraden van dit creatieve merk zijn al te zien geweest in de kerstbomen van het Londense Harrods en in het enige echte Tulip Museum in Amsterdam. En nu ook aan jouw hals of oren! Hop Skip and Flutter is opgericht in 2011, vanuit de liefde voor originele sieraden. De inspiratie voor de sieraden wordt gehaald uit de natuur en vlooien- en antiekmarkten. Bewonder de pareltjes van Hop Skip and Flutter en zie hoe fine art én business samenkomen in dit merk met frisse nieuwe ideeën voor unieke sieraden.

Vintage inspired sieraden

Met het doel een glimlach te geven aan degenen die hun sieraden dragen, raakt Hop Skip and Flutter de spijker op de kop. Want wat kun je anders doen als je deze sieraden ziet, laat staan draagt? De sieraden worden gemaakt van porselein, gedetailleerd geverfd met de hand en afgemaakt met Swarovski kristallen. Heel fragiel, maar des te mooi, uniek en bijzonder! Of je nu jong bent of al wat ouder, de sieraden van Hop Skip and Flutter staan iedereen. Want ze zijn en blijven luxe, speels én vrouwelijk. Vrolijke sieraden voor iedere bijzondere gelegenheid!

Chat