First things first

Micheline Pitt

Micheline Pitt is de persoon achter het merk Deadly Dames en tevens make-up en haarstylist, model en artiest. Een druk bestaan dus. Haar leven draait daarbij om één grote passie: vintage. Deze pittige dame uit Los Angeles weet dan ook alles over dit onderwerp. Ben jij ook helemaal into deze look? Dan kun je nog wat leren van Micheline Pitt! 

Micheline Pitt final

Micheline Pitt

Wil jij stap voor stap uitleg zodat je je ook de look van de jaren ’30 tot de jaren ’60 helemaal eigen kunt maken? Micheline Pitt legt stap voor stap uit hoe jij je vintage kapsel en make-up perfectioneert. In totaal krijg je meer dan 10 uur dvd materiaal. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Micheline Pitt dvd tutorial bij TopVintage

Wil jij stap voor stap uitleg zodat je je ook de look van de jaren ’30 tot de jaren ’60 helemaal eigen kunt maken? Micheline Pitt legt stap voor stap uit hoe jij je vintage kapsel en make-up perfectioneert. In totaal krijg je meer dan 10 uur dvd materiaal. Daarin wordt ook uitgebreid ingegaan op de gebruikte producten. Na het zien van deze dvd heeft de vintage look geen geheimen meer voor jou! Shop dus nu deze absolute must-have Micheline Pitt dvd voordelig in de webshop van TopVintage. Plaats je je bestelling maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur, dan heb je je spullen morgen al in huis!