Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Palava

Slechts weinige merken hebben zo’n interessante en lange historie als Palava. Het begint in 1854 met een familiewinkel. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

De roerige historie van Palava

Slechts weinige merken hebben zo’n interessante en lange historie als Palava. Het begint in 1854 met een familiewinkel. Door de jaren heen heeft deze kleine winkel vele veranderingen doorgemaakt. Van wijn tot apotheek en van beddengoed tot uiteindelijk kleding en dresses: je kunt het zo gek niet bedenken of de winkel heeft het wel in haar assortiment gehad. Het bedrijf heeft gedurende al die jaren zelfs tien jaar stilgelegen. Tot de jongste dochter van de familie de uitdaging aandurfde. Palava was herboren!

Palava maakt kleding met een verhaal

Toen Palava de weg van kleding insloeg, begon dit met een kledinglijn voor kinderen. Dat is duidelijk te zien aan de vrolijke en hippe designs van de Palava dresses. Maar dit verhaal wordt nog veel mooier. Alle patronen werden zelf ontworpen en gebaseerd op de boeken die de ontwerpster als kind had gelezen. Niet alleen de geschiedenis, maar ook de kleding van Palava vertelt dus een verhaal. Zo geeft Palava een hele nieuwe betekenis aan vintage inspired kleding. Bovendien wordt bij het maken van de kleding veel aandacht geschonken aan het gebruik van duurzame materialen en een verantwoord proces. Dus waar wacht je nog op? Draag een Palava dress, stap de deur uit en start met je eigen verhaal!