Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!
Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!

Petite Jolie

Heb jij ze al compleet? Je verzameling Petite Jolie schoenen bedoelen we dan, natuurlijk! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Petite Jolie schoenen

Heb jij ze al compleet? Je verzameling Petite Jolie schoenen bedoelen we dan, natuurlijk! Want kiezen uit deze pareltjes is bijna onmogelijk. Unieke materialen, geinige opdrukken en schattige details. Op deze schoenen kun je alleen maar verliefd worden. Die wil je allemaal! Een deel van de Petite Jolie schoenen en sandalen wordt gemaakt van rubber. Honderd procent recyclebare rubber, welteverstaan. Niet alleen het materiaal is bijzonder. Het zou Petite Jolie niet zijn als er geen element van verrassing was. Bij het openen van een schoenendoos van Petite Jolie ruik je mandarijn, rode appel, peer en amandelen. Dat is de unieke geur van Petite Jolie!

Een Petite Jolie schoenencollectie om bij weg te dromen

Petite Jolie komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het doel van dit jonge merk? Schoenen ontwerpen die kleur en plezier geven aan iedereen die ze draagt. Dit doel bereiken ze zeker. Wij worden al vrolijk bij het zien van deze heerlijke collectie schoenen en sandalen. Niet alleen het uiterlijk van deze beauties is dik in orde. Door de gewatteerde voetbedden lopen Petite Jolie schoenen heerlijk. Comfortabel én stylish, maar dus ook verantwoord en veelzijdig! De combinatie van verschillende materialen, grappige details, felle kleuren en geinige prints: wij zijn helemaal verkocht!