Petite Jolie

Petite Jolie schoenen

Heb jij ze al compleet? Je verzameling Petite Jolie schoenen bedoelen we dan, natuurlijk! Want kiezen uit deze pareltjes is bijna onmogelijk. Unieke materialen, geinige opdrukken en schattige details. Op deze schoenen kun je alleen maar verliefd worden.

Stijl
Mod Fun
Tijdlijn
60s
Merk
Petite Jolie
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Rood Paars
Meer filters
Petite Jolie 60s Lobe Boots in Scarlet Rood
Petite Jolie 60s Iggy Boots in Aubergine

Petite Jolie schoenen

Heb jij ze al compleet? Je verzameling Petite Jolie schoenen bedoelen we dan, natuurlijk! Want kiezen uit deze pareltjes is bijna onmogelijk. Unieke materialen, geinige opdrukken en schattige details. Op deze schoenen kun je alleen maar verliefd worden. Die wil je allemaal! Een deel van de Petite Jolie schoenen en sandalen wordt gemaakt van rubber. Honderd procent recyclebare rubber, welteverstaan. Niet alleen het materiaal is bijzonder. Het zou Petite Jolie niet zijn als er geen element van verrassing was. Bij het openen van een schoenendoos van Petite Jolie ruik je mandarijn, rode appel, peer en amandelen. Dat is de unieke geur van Petite Jolie!

Een Petite Jolie schoenencollectie om bij weg te dromen

Petite Jolie komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het doel van dit jonge merk? Schoenen ontwerpen die kleur en plezier geven aan iedereen die ze draagt. Dit doel bereiken ze zeker. Wij worden al vrolijk bij het zien van deze heerlijke collectie schoenen en sandalen. Niet alleen het uiterlijk van deze beauties is dik in orde. Door de gewatteerde voetbedden lopen Petite Jolie schoenen heerlijk. Comfortabel én stylish, maar dus ook verantwoord en veelzijdig! De combinatie van verschillende materialen, grappige details, felle kleuren en geinige prints: wij zijn helemaal verkocht!

Chat