Kortingen tot wel 50% op onze zomer sale
Kortingen tot wel 50% op onze zomer sale

Pretty Retro

Pretty Retro: de naam zegt het eigenlijk al. In deze vintage inspired kleding waan je jezelf zo in de jaren 40, 50 of 60. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Voel je Pretty Retro in deze kleding

Pretty Retro: de naam zegt het eigenlijk al. In deze vintage inspired kleding waan je jezelf zo in de jaren 40, 50 of 60. En het mooiste? Je hoeft je portemonnee niet binnenstebuiten te keren voor dit merk, terwijl je absoluut niet inschikt qua stijl of kwaliteit. Kijk maar eens naar die beauties… Helemaal vintage. We love it! Niet alleen op het eerste oog is Pretty Retro clothing fantastisch. Kijk maar eens naar de prints, de knoopjes en de details van alle items. Meer vintage kan toch bijna niet. Of laten we het zo zeggen: Dat is Pretty Retro!

Pretty Retro clothing zijn musthaves

Zeker voor iedere vintage loving lady. Met deze retro kleding kun jij je wel vertonen op kantoor, in de stad of natuurlijk op een feestje. De kleding van dit stijlvolle Noord-Engelse merk wordt waar mogelijk gemaakt in de EU. Zo behouden ze telkens weer hun hoge ethische standaarden. Nog meer redenen om van Pretty Retro te houden! Maar heb je echt nog meer redenen nodig? Pretty Retro kleding spreekt toch eigenlijk voor zichzelf. Vintage, hoge kwaliteit, draagbaar, modieus en met zoveel liefde gemaakt. Een merk helemaal naar ons retro hart!