First things first

   Swoon

Met het merk Swoon haalden we bij TopVintage iets super bijzonders in huis. Het is een van onze meest exclusieve merken. We kregen het spontaan warm van de stijlvolle, handgemaakte raffia hoeden uit Madagascar. Nooit meer saaie allround mutjes waar iedereen mee loopt, vanaf nu ga je ’s zomers en ’s winters super stijlvol over straat.

En voor we het vergeten, speciaal voor de koude wintermaanden zochten we ook de mooiste handschoenen van dit merk voor je uit!

Hoedjes

Swoon

We hebben er eigenlijk maar één woord voor: ‘wauw’!  De Swoon kleding is helemaal in de stijl van Audrey Hepburn en Brigitte Bardot. Bovendien wordt Swoon vintage handgemaakt en vervaardigd van alleen de beste materialen, zoals de hoeden uit Madagascar met vintage feel. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

  Swoon 

We hebben er eigenlijk maar één woord voor: ‘wauw’!  De Swoon kleding is helemaal in de stijl van Audrey Hepburn en Brigitte Bardot. Bovendien wordt Swoon vintage handgemaakt en vervaardigd van alleen de beste materialen, zoals de hoeden uit Madagascar met vintage feel. Een musthave om lekker te flaneren en de zon uit je gezicht te houden op een stylish manier.