Ten Cate

Een flawless look die de hele dag voor zelfvertrouwen zorgt willen we allemaal wel, toch? Het naadloos ondergoed van Ten Cate maakt van ieder kledingstuk een statement outfit waar jij je de hele dag geweldig in zult voelen. Want de meest prachtige looks beginnen bij hoe jij je voelt. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Merk
Ten Cate
Kledingmaat
S / 36 / 8 L / 40 / 12 XL / 42 / 14 2XL / 44 / 16
Kleur
Zwart Rood Roze Nude
Meer filters
Filter en sorteer

Sorteren Onze favorieten
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend

Merk
Ten Cate

Bedrag

Kleur
Zwart Rood Roze Nude

Print / Materiaal
Uni Kant

Kledingmaat
S / 36 / 8 L / 40 / 12 XL / 42 / 14 2XL / 44 / 16
Toon  5  producten
5  producten
Ten Cate
Secrets Long Short in Latte € 27,95
158
Ten Cate
Secrets Long Short in Black € 27,95
199
Ten Cate
Secrets Lace Hipster in Ash Pink € 23,95
44
Ten Cate
Secrets Maxi Slip in Black € 22,95
82
Ten Cate
Secrets Maxi Slip in Red € 22,95
40

Naadloos ondergoed voor iedere look

Een flawless look die de hele dag voor zelfvertrouwen zorgt willen we allemaal wel, toch? Het naadloos ondergoed van Ten Cate maakt van ieder kledingstuk een statement outfit waar jij je de hele dag geweldig in zult voelen. Want de meest prachtige looks beginnen bij hoe jij je voelt. Én natuurlijk bij je ondergoed. Dus waarom combineren we die twee niet gewoon? Ten Cate ondergoed is hier het perfecte voorbeeld van. Het naadloos ondergoed en de onderjurken zijn van hoge kwaliteit, zitten heerlijk en zien er ook nog eens heel stijlvol uit. Helemaal zoals jij verdient, gorgeous!

Ten Cate gaat al jarenlang met de tijd mee

Hoewel Ten Cate al ondermode maakt sinds de jaren zestig (!) blijft het merk met de tijd meegaan. That’s just what we need: en merk dat items blijft ontwikkelen en verbeteren. Dit leidt tot een prachtige collectie Ten Cate ondergoed die wordt aangepast aan de behoeftes van moderne vrouwen. Toch is Ten Cate ook altijd bij zijn roots gebleven, waardoor een comfortabele fit en hoge kwaliteit de belangrijkste doelen van het ondergoed zijn. Naadloos ondergoed en onderjurken die de hele dag heerlijk blijven zitten en al je beste features laten shinen, dát is Ten Cate ondergoed!