Vendula

De unieke tassen van Vendula London

Over vintage kunst gesproken. Deze tassen zijn ongelooflijk gedetailleerd en zo mooi. Je zult iedereen verwonderen, maar nog het meest zelf iedere dag versteld staan bij het zien van deze prachtexemplaartjes. Iedere Vendula tas en portemonnee beeldt een scène uit en kan zo direct terecht in het theater.

Stijl
Fun Sailor
Tijdlijn
50s
Merk
Vendula
Kleur
Rood Blauw Beige Roze Multicolour
Meer filters
SALE
€ 42,95
€ 34,36
Vendula 50s The Seashell B&B Medium Ziparound Wallet in Blue
Vendula 50s Darling Dance Studio Coin Purse in Metallic Pink
Vendula 50s Darling Dance Studio Medium Ziparound Wallet in Metallic Pink
SALE
€ 104,95
€ 83,96
Vendula 50s The Seashell B&B Crossbody Bag in Blue
Vendula 50s Darling Dance Studio Grace Bag in Metallic Pink
Vendula 50s The Swan Inn Pub Grace Bag in Beige and Burgundy

De unieke tassen van Vendula London

Over vintage kunst gesproken. Deze tassen zijn ongelooflijk gedetailleerd en zo mooi. Je zult iedereen verwonderen, maar nog het meest zelf iedere dag versteld staan bij het zien van deze prachtexemplaartjes. Iedere Vendula tas en portemonnee beeldt een scène uit en kan zo direct terecht in het theater. Vendula London wordt geïnspireerd door alledaagse schoonheid, van dieren en vogels tot straatbeeld en de echte vintage stijl. Dit zie je letterlijk terug in hun designs. Iedere dag ontdek je weer iets nieuws in het gedetailleerde stikwerk en de fantasierijke details. Je vergeet bijna dat het ook nog een hele handig tas is!

Where did you get that bag? Bij Vendula London natuurlijk!

Bij Vendula London natuurlijk! Funky, fresh en over de hele wereld biedt dit merk haar eigenzinnige collectie aan. Het team van Vendula London ontwerpt de signature Vendula tassen helemaal zelf – en laat hun fantasie de vrije loop. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een tas van gemaakt. Maar dat is ook het leukste aan het merk. Een Vendula tas is zó uniek, het pronkstuk van je tassenverzameling. Bovendien zijn de tassen van Vendula London gemaakt van vegan leer en de beste kwaliteit. Je tas valt op, kan jaren mee en tovert iedere dag weer een glimlach op je gezicht!

Chat