First things first

Wild Pony

Iedere vrouw heeft sowieso een paar kledingstukken in haar wardrobe die ze altijd graag draagt en feilloos weet te combineren met de juiste schoenen en accessoires. Die voor iedere mogelijke gelegenheid weer uit de kast worden getrokken. Dat zijn de kledingstukken van Wild Pony! Lees verder
Stijl
Grease Boho Chic Mod Classy chic PinUp Mad Men Rockabilly Zakelijk
Tijdlijn
40s 50s 70s
Merk
Wild Pony
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44
Kleur
Zwart Rood Grijs Multicolour
Meer filters
SALE
€ 54,95
€ 43,96
Wild Pony 40s Devina Geruite Pantalon in Rood
SALE
€ 79,95
€ 55,97
Wild Pony 70s Melody Maxi Jurk met Bloemenprint in Zwart
SALE
€ 74,95
€ 59,96
Wild Pony 50s Valenia PU Pantalon in Zwart
SALE
€ 84,95
€ 67,96
Wild Pony 40s Selly Krijtstreep Pantalon in Grijs

De verborgen schatten van Wild Pony

Iedere vrouw heeft sowieso een paar kledingstukken in haar wardrobe die ze altijd graag draagt en feilloos weet te combineren met de juiste schoenen en accessoires. Die voor iedere mogelijke gelegenheid weer uit de kast worden getrokken. Dat zijn de kledingstukken van Wild Pony! Deze speciale stukken met veel verrassende details staan fantastisch in iedere kledingkast, en kun je altijd aantrekken. Of je nu gaat voor dat speciale diner, die zonnige ceremonie of in combinatie met een basic jeans. Wild Pony kleding kan iedere dag.

Wild Pony: vintage maar modern

Een Wild Pony jurk is als een regenboog op een zonnige dag: dit prachtstuk kom je maar één keer in je hele leven tegen. Om vast te leggen en nooit meer los te laten! De verrassende kleuren en eigenwijze prints laten zorgen ervoor dat je de kleding nooit meer uit wilt doen. Je voelt je trendy, vrouwelijk en helemaal in touch met je vintage side. Tegelijkertijd is Wild Pony kleding heel verfijnd, vernieuwend en modern. Het in Madrid gevestigde merk draait dan ook helemaal om minimalisme, architectuur en liefde voor details en verfijning. Wild Pony is simplistisch in concept, design, maar zeker niet in uitstraling.

Chat