yumifall

Yumi

Yumi kleding 

Koop je Yumi vintage, dan krijg je een kledingstuk van geweldige kwaliteit. Het Design team van Yumi Clothing staat namelijk bekend om het gebruik van technieken zoals patchwork en tie-dye en het merk is ontzettend goed met borduurwerk, gedrukt breigoed, chiffon en zijde.

Tijdlijn
60s
Merk
Yumi
Kledingmaat
36 38 40 42 44
Kleur
Groen
Meer filters
SALE
€ 84,95
€ 33,98
Yumi 60s Tara Tie Knot Dress in Green Polka

Yumi kleding 

Koop je Yumi vintage, dan krijg je een kledingstuk van geweldige kwaliteit. Het Design team van Yumi Clothing staat namelijk bekend om het gebruik van technieken zoals patchwork en tie-dye en het merk is ontzettend goed met borduurwerk, gedrukt breigoed, chiffon en zijde. Versieringen worden veelal met de hand gestikt. Een jurk van Yumi is dus echt een uniek exemplaar! Bij TopVintage vind je de mooiste exemplaren van dit merk. Yumi heeft inmiddels een fantastische reputatie opgebouwd en staat bekend om het gebruik van levendige kleuren, met de hand gestikt borduurwerk en het gebruik van de mooiste versieringen. Er wordt veel gewerkt met kralen, pailletten en leuke printjes. Ook beroemdheden weten de weg naar het merk al te vinden. Eerder werden al celebrities zoals Sienna Miller, Reese Witherspoon en Emily Blunt gespot in Yumi kleding! Regelmatig zal de webshop uitgebreid worden met nieuwe items. Houd de webshop dus goed in de gaten en bestel Yumi online bij TopVintage. 

Een Yumi jurk zorgt voor vrolijkheid

De geschiedenis van dit vrolijke merk gaat terug naar 1995 in Camden, Londen. Hier verkochten de eigenaren van het uiteindelijke Yumi de meest vrolijke hippiekleding. Door een unieke twist te geven aan Nepalese kleding was het eerste merk al snel werkelijkheid. De originele pareltjes werden door heel Europa verkocht. Twaalf jaar later, in 2007, werd Yumi geboren: een kledingmerk geïnspireerd door reizen naar het verre Oosten. Yumi betekent ‘prachtig meisje’ in het Japans. Laat dat nu net zijn hoe jij je voelt in Yumi kleding: prachtig, onweerstaanbaar en vol zelfvertrouwen! Yumi jurken werden al snel over de hele wereld verkocht. Geen wonder ook, met de eigenaardige prints en vintage geïnspireerde stijl moest dit merk wel de hele wereld overnemen. Gelukkig voor ons, is Yumi kleding nu ook bij TopVintage belandt. Word verliefd op dit trendy merk met unieke twist!

Chat