Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

ACCOUNT


Als je een Topvintage account aanmaakt dan vind je makkelijk al je bestellingen terug en kun je je wishlist maken en inzien.

Mijn Topvintage
Op deze pagina vind je een overzicht van je laatste bestelling en wishlist.

Mijn Bestellingen
Hier zijn al je bestellingen te vinden. Je vindt hier het bestelnummer, de datum van bestellen en de artikelen die je bestelde. Als je klikt op “Bekijk mijn bestelling” dan vind je een overzicht van de aankoopprijzen, eventuele korting die je hebt gekregen, welke betaalmethode je hebt gebruikt en de adresgegevens van de bestelling.

Mijn Reacties
Laat ons weten wat je van je aankopen vindt! Dit waarderen we natuurlijk enorm, én je helpt andere Topvintage lovers met het maken van een keuze! Je kunt een review schrijven door op het artikel te klikken. Je vindt hier ook alle reviews terug die je al hebt geschreven.

Mijn Tip Mij!
Oh no! Je maat is uitverkocht! Als je je hebt ingeschreven voor de Tip Mij-functie via onze website, dan vind je hier precies terug voor welke artikelen en welke maten je je hebt aangemeld. Hoef je geen berichten meer te ontvangen over een bepaald artikel? Dan kun je deze altijd uit je lijst verwijderen door op het kruisje aan de rechterkant te klikken.

Gegevens wijzigen
Op deze pagina kun je je gegevens zien en wijzigen indien nodig. Klik op “Aanpassen” als je iets wil wijzigen en pas het eenvoudig aan.

Voorkeuren
Je kunt ons laten weten welke e-mails je van ons wil ontvangen

Nieuwsbrief
Je ontvangt onze wekelijkse nieuwsbrief en bent daardoor als eerste op de hoogte van onze nieuwste collecties, laatste trends, kortingsacties en giveaways!

E-mails over mijn bestellingen
Je ontvangt e-mails gebaseerd op je bestellingen, zoals vergelijkbare items waar je misschien ook wel verliefd op wordt!

Wil je je account verwijderen? Dan kun je op de button “Verzoek tot verwijdering van account” klikken. 

Gastaccount
Je kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Je hoeft dan alleen je e-mailadres en adresgegevens in te vullen zodat wij het pakketje bij je kunnen bezorgen. Let op: als je als gast bestelt, vind je geen gegevens terug over een bestelling op de Topvintage website. Alle informatie over je bestelling ontvang je dan per e-mail. Bewaar een bestelnummer dus altijd goed!

Heb je al eens als gast besteld maar wil je toch een Topvintage account aanmaken? Dat kan natuurlijk! Neem gerust contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen je helpen om een gastaccount om te zetten naar een vast account.


Veelgestelde vragen

Klik op het icoontje met het poppetje rechtsboven in je scherm. Onder het kopje “Ik ben nieuw bij Topvintage” kun je klikken op “Account aanmaken”. Vul je gegevens in, maak een wachtwoord aan en je bent klaar om te gaan shoppen! 


Klik op het icoontje met het poppetje rechtsboven in je scherm. Klik vervolgens op “Wachtwoord vergeten” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. 


Neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen om je gastaccount om te zetten naar een vast account


Je vindt ons Privacy beleid hier