First things first

Ontstaan uit...

             liefde & een dosis lef 

Hoe het begon

Vanuit een loopbaan die mij niet meer kon inspireren en daarbij chronische RSI en een burnout besloot ik na aansporing van mijn fantastische man Jack nu echt te gaan doen waar mijn hart lag.

Een aantal jaar daarvoor had ik namelijk Marktplaats ontdekt en bemerkt dat ik talent blijk te hebben voor online verkoop: een hobby was geboren. Ik ben begonnen met het aanbieden van exclusieve designer vintage laarzen omdat ik schoenengek ben zo lang ik mij kan herinneren. Na een aantal maanden van voorbereiding is op 1 april 2008 TopVintage officieel van start gegaan: vanuit onze woonkamer met een startkapitaal van € 1000,- Eerst als exclusieve vintage webshop en gaandeweg doorgegroeid naar nu een van de toonaangevende online retro boutiques van Europa. 

Dit had ik nooit durven dromen! Hoewel, ik moet toegeven, dromen doe ik graag, maar als ze ook nog eens uitkomen is dat zo geweldig! Wat een rijkdom als je elke dag met plezier je 'werk' kan doen en wat het nog leuker maakt: mensen vinden het ook nog eens leuk wat je doet en voelen zich vrouwelijk en mooi met onze kleding! Hoe cool is dat? Een van de hoogtepunten van TopVintage is het winnen van de de titel Beste Webwinkel Damesmode 2011 en in 2012, 2013, 2015 én 2016 hebben wij deze titel opnieuw in de wacht mogen slepen; een hartewens sinds de start in 2008! Daarnaast hebben wij in 2013 ook de Rabo Economy Awards mogen winnen voor best startend bedrijf, ook hier zijn weer zeer vereerd om. En tijdens de 'Website van het Jaar' awards zijn we in 2015, 2016, 2017 én 2018 uitgeroepen tot Beste Mode Webwinkel van Nederland in de categorie Shopping! 

Samen sterker dan 1

Al gauw was duidelijk dat ik het werk niet meer alleen aankon "best druk in je eentje!" en sinds 2010 is mijn man Jack fulltime actief na jarenlang management functies succesvol te hebben vervuld in de retail. Hij is degene die zich met de 'serieuze' zaken bezig houdt waaronder sales, financiën en marketing. Ik kan mij naar hartelust uitleven met het speuren naar de mooiste vrouwelijke collecties en musthaves! Jack is een lefgozer, maar wel gecombineerd met scherp commercieel inzicht, gedrevenheid  én visie.
Wij zijn al 21 jaar stapel op elkaar en naast de nodige uitdagingen, is het ontzettend bijzonder en gezellig om als stel samen te werken.

Ook ben ik blij met het enthousiaste team dat we om om ons heen verzameld hebben, ik zou niet weten wat ik zonder ons team zou moeten en ik houd ook echt van jullie: onze fantastische klanten die ons deelgenoot maken van feestjes, bruiloften, vakanties via de meest geweldige foto's, emailtjes en super leuke reacties op Facebook en op onze website. Vooral blijven doen, wij genieten hier enorm van, sterker nog: daar doen wij het voor! 

Powered by Jesus

Ben je er nog? Fijn, bedankt voor je interesse :-D Want ik wil eindigen met wat eigenlijk het belangrijkste is in mijn persoonlijk én zakelijk leven. Want mijn grote kracht, toeverlaat, wijsheid, rust (vooral 's nachts erg belangrijk met zoveel verantwoordelijkheid :-) en redder is Jezus. Hem heb ik 19 jaar  geleden mogen leren kennen na een rusteloos en roerig leven. Ondanks alles wat ik hier mag doen, is de enige zekerheid in mijn leven dat ik veilig ben bij God 'no matter what!' het allermooiste wat ik mag meemaken in dit leven en hierna, Jezus leeft!
Mijn dankbaarheid kan ik niet in genoeg woorden uitdrukken dat ik, meisje (je bent zo jong als je je voelt) dat bijna geloofde dat ze tot niets meer in staat was, dit alles tot stand kan brengen samen met anderen. Alle eer aan God! :-)

Het is een persoonlijk verhaal dat je waarschijnlijk niet verwacht bij een professionele webshop.
Maar dit is mijn verhaal - en mijn website :-D - en mijn wens dat ik iemand wellicht kan inspireren en bemoedigen. 

Ik hoop dat je geniet van onze webshop! 

Met vriendelijke groet,

Angelique van den Born - Miseré 


Vertrouw op de Heer met heel je hart,

en steun niet op je eigen inzicht,
denk aan Hem bij alles wat je doet,
dan baant Hij voor jou de weg
Bijbel, boek Spreuken 3:5+6