Bij TopVintage draait het vooral om jou...

                maar dit gaat eventjes over ons... 

23 november 2018: TopVintage tijdens Website van het Jaar Award Night verkozen tot Populairste én Beste Website van het Jaar 2018 in de categorie Shopping!

Wat zijn we blij en trots dat we de titel ‘Populairste én Beste Shopping Website van het Jaar’ mochten ontvangen! Dankzij jullie hoge scores op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie is de award tijdens de jaarlijkse uitreiking van deze online publieksprijs aan ons uitgereikt. Lieve TopVintage ladies, heel erg bedankt voor jullie stemmen en vertrouwen in ons!1 april 2018: TopVintage viert haar 10de verjaardag!

Happy Birthday to us! TopVintage viert haar 10de verjaardag! Natuurlijk doen we dat het liefst met jullie samen, onze lovely TopVintage ladies. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie steun en vertrouwen! So let’s celebrate met een maand gevuld met
super leuke giveaways en een speciale anniversary collectie. We weten zeker dat jullie deze geweldig zullen vinden ;-)


30 november 2017: TopVintage wint samen met de Nieuwe Kerk Amsterdam de zilveren en bronzen SponsorRing!

Woohoo! Wij hebben samen met de Nieuwe Kerk Amsterdam de zilveren SponsorRing in de categorie Kunst & Cultuur én de bronzen SponsorRing in de categorie Smart Budget gewonnen voor het 'Look like Marilyn' event in Nederland vorig jaar. De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland.23 november 2017: TopVintage tijdens Website van het Jaar Award Night opnieuw verkozen tot Beste Website van het Jaar 2017 in de categorie Shopping!

Wat zijn we blij en trots dat we voor de derde keer de titel ‘Beste Shopping Website van het Jaar’ mochten ontvangen! Dankzij jullie hoge scores op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie is de award tijdens de jaarlijkse uitreiking van deze online publieksprijs aan ons uitgereikt. Lieve TopVintage ladies, heel erg bedankt voor jullie stemmen en vertrouwen in ons!


1 april 2017: TopVintage viert haar 9de verjaardag!

Happy Birthday to us! TopVintage viert haar 9de verjaardag! Natuurlijk doen we dat het liefst met jullie samen, onze lovely TopVintage ladies. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie steun en vertrouwen! So let’s celebrate met een maand gevuld met super leuke giveaways! We weten zeker dat jullie ze geweldig zullen vinden ;-) Wil je zeker zijn dat je niets mist? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. 

 

1 december 2016: TopVintage tijdens Website van het Jaar Award Night opnieuw verkozen tot Beste Website van het Jaar 2016 in de categorie Shopping!

Wat zijn we blij en trots dat we wederom de titel ‘Beste Shopping Website van het Jaar’ mochten ontvangen! Dankzij jullie hoge scores op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie is de award tijdens de jaarlijkse uitreiking van deze online publieksprijs aan ons uitgereikt. Lieve TopVintage ladies, heel erg bedankt voor jullie stemmen en vertrouwen in ons!

 

24 maart 2016: TopVintage tijdens Thuiswinkel Awards opnieuw verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode XL

Geweldig dat we deze eervolle titel wederom hebben gekregen! :-) We zijn zo trots en ons geluk kan niet op! Tijdens de gala-uitreiking van de Thuiswinkel Awards is TopVintage opnieuw verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode XL! Jullie, onze lieve TopVintage Ladies, hebben ons de hoogste scores voor service, communicatie, levering, producten en gebruiksvriendelijke website gegeven. Heel erg bedankt! 

25 november 2015: TopVintage tijdens Website van het Jaar Award Night verkozen tot Beste Website van het Jaar 2015 in de categorie Shopping!

Wooohooo, wat zijn we blij en dankbaar! Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de grootste online publieksprijs heeft TopVintage in haar categorie Shopping de titel ‘Beste Website van het Jaar’ in de wacht weten te slepen. Jullie, onze lieve TopVintage Ladies, hebben ons de hoogste scores op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie gegeven. Heel erg bedankt voor jullie stemmen en vertrouwen in ons! 

1 april 2015: TopVintage viert haar 7de verjaardag! 

Hiep hiep hoera! De feestweek bij TopVintage gaat door. Nadat we vorige week tijdens de Thuiswinkel Awards verkozen zijn tot Beste Webwinkel Damesmode en Beste Mode Webwinkel van NL 2015, vieren we vandaag onze 7de verjaardag! We willen jullie heel erg bedanken voor jullie steun en vertrouwen.


26 maart 2015: TopVintage tijdens Thuiswinkel Awards verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode XL EN tot Beste Webwinkel Mode van Nederland!

Wow! We zijn zo ontzettend blij en trots! Tijdens de Thuiswinkel Awards is TopVintage verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode XL EN tot Beste Webwinkel Mode van Nederland. Onze geliefde klanten hebben ons de hoogste scores voor service, communicatie, levering, producten, gebruiksvriendelijke website en prijs-kwaliteitverhouding gegeven. Heel erg bedankt iedereen! 


9 maart 2015: TopVintage twee keer genomineerd voor de Thuiswinkel Awards!

We zijn zó trots! TopVintage is twee keer genomineerd: 'Beste Webwinkel Damesmode XL' én 'Beste Webwinkel van Nederland'. Dit is de meest eervolle prijs die een webwinkel kan winnen! De eerste prijs is gebaseerd op klantbeoordelingen. De tweede prijs zal door een jury gekozen worden. De winnaar zal in juni deelnemen aan de 'European Webshop Contest' in Barcelona. Op 26 maart zullen de winnaars van de Nederlandse Thuiswinkel Awards bekend worden gemaakt. Wij zijn erg trots en vereerd; heel erg bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd!!! 


1 april 2014: TopVintage viert haar 6de verjaardag!
Zes jaar geleden startte ik TopVintage vanuit de woonkamer met het verkopen van tweedehands schoenen... Nu, 6 jaar later, is TopVintage uitgegroeid tot Europa's grootste online retro boutique en zijn we met een team van 33 mensen. We willen jullie heel erg bedanken voor jullie steun! ;-)  11 juni 2013: TopVintage trotse winnaar van de Rabo Economy Award Starterprijs 2012

TopVintage is tijdens de uitreiking van de Rabo Economy Award dinsdag 11 juni in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen uitgeroepen tot winnaar van de Startersprijs. Geheel in vintagestijl was bijna het complete team in jaren ’50 en ’60 outfits aanwezig. We hebben deze prijs ontvangen als beloning voor onze succesvolle bijdrage aan de economische bedrijvigheid in Parkstad Limburg. We zijn dan ook heel erg trots! 


7 maart 2013: TopVintage is voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode Nationale Thuiswinkel Awards!

Consumenten hebben wederom massaal gestemd en TopVintage de hoogste beoordelingen toegekend. Dus voor het 3e opeenvolgende jaar hebben wij van consumenten de hoogste scores ontvangen voor onze service, communicatie, levering, producten, gebruiksvriendelijke website en prijs/kwaliteit verhouding! Wij zijn hier supertrots én dankbaar voor: dankjewel ieder die voor ons gestemd heeft! 


Grootste online collectie retro & vintage inspired fashion - 
Pin up your style! 

TopVintage heeft de grootste en meest gevarieerde online collecties in Europa in exclusieve retro kleding geïnspireerd op de jaren 40, 50, 60 en 70. De vrouwelijk pinup style is onze specialiteit en van de merken Pinup Couture by Pin Up Girl Clothing, Collectif Clothing, Miss Candyfloss, Glamour Bunny, King Louie, Esther Williams, Retrolicious en Steady Clothing vind je bij TopVintage het grootste aanbod. Verder in dezelfde pinup vintage style bijpassende accessoires, sieraden en pumps. Zie ook onze merken voor een compleet overzicht van meer dan 200 verschillende merken.

Alles uit voorraad leverbaar!

Dagelijks breiden wij uit met nieuwe modellen en restocks in alle verkrijgbare maten van XS t/m 4XL. Wij bezorgen supersnel: in Nederland geldt: is je betaling vóór 21.00 uur (alle overige landen vóór 15.30 uur) bijgeschreven (ma - vrij) dan verzenden wij je bestelling op dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag! Bovendien verzenden wij gratis naar Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Elke dag nieuw!

Laat je verrassen door ons snel wisselende aanbod, wij voegen elke werkdag nieuwe items toe, zie onze speciale rubriek: New Arrivals!

Angelique & team TopVintage 
Shop Assistant