Portemonnees

Je vintage protemonnee is de finish touch van een goede retro outfit. Neem deze mee in een handige handtas, of gebruik de portemonnee zelf als tasje, bijvoorbeeld bij het uitgaan. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

De retro portemonnee: een stijlvol accessoire

Je vintage protemonnee is de finish touch van een goede retro outfit. Neem deze mee in een handige handtas, of gebruik de portemonnee zelf als tasje, bijvoorbeeld bij het uitgaan. Bij ons zijn ze verkrijgbaar van de mooiste merken (bijvoorbeeld het topmerk Banned) en gemaakt van kwalitatief materiaal, zodat je lang plezier zult hebben van je retro portemonnee. Wist je al dat wanneer je je shopping items op een werkdag voor 21.00 uur bestelt, je deze de volgende dag al in huis hebt? Je kunt je nieuwe spulletjes de volgende dag al gebruiken! Houd onze retro boutique dus goed in gaten, want wij van Topvintage zijn altijd op zoek naar de leukste items en vullen de webshop dan ook wekelijks aan!