Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!
Maak kans op een Golden Ticket ter waarde van €100!

Styling

Wij – meisjes en vrouwen – houden er nou eenmaal van om lekker voor de spiegel te tutten. Niets vinden we heerlijker dan een maskertje, een mooi make-upje om vervolgens tiptop in orde de deur uit te gaan. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Vintage styling

Wij – meisjes en vrouwen – houden er nou eenmaal van om lekker voor de spiegel te tutten. Niets vinden we heerlijker dan een maskertje, een mooi make-upje om vervolgens tiptop in orde de deur uit te gaan. Daar kunnen we uren van genieten, zij het alleen of zij het met onze vriendinnen. Zeg nou zelf: wie van ons kijkt nou niet de YouTube tutorials voor het aanbrengen van de mooiste make-up (waarvan het stiekem vaak op een grote mislukking uitloopt). Hoe dan ook, wij van TopVintage begrijpen je helemaal. En aangezien jij net als wij een ware vintage liefhebster bent hebben we, speciaal voor jou, de leukste magazines, boeken en zelfs dvd’s over vintage styling uitgezocht. Pak een glaasje wijn, zet een lekker muziekje op en genieten maar!

Wat hebben we je te bieden?

Nou, vrijwel alles dus wat je retro hartje maar begeert. Dankzij deze producten ben jij in no-time een ware professional in het aanbrengen van retro make-up en het stylen van je vintage inspired kapsel. Je bent op de hoogte van alle ins-and-outs en leest hier alles wat er maar te lezen valt over een vintage lifestyle. Uren plezier gegarandeerd! Oja, we hebben trouwens – daar moet je wel even voor naar een andere pagina navigeren via deze link - ook alle make-up en kwastjes te koop die je nodig hebt om met deze tutorials aan de slag te gaan.

Snel bestellen dus!

Nog snel bestellen dus, want als je dat doet op een werkdag voor 21.00 uur dan zorgen wij dat je morgen al kunt genieten. Woon je in Nederland? Dan kost de verzending je niets. Ben je blij met je vintage styling producten? Laat het ons vooral weten!  Voor nu: veel plezier!