Ze inspireert iedereen met haar gorgeous retro looks, ze is the kindest soul en is absoluut een prachtige verschijning. Weet je al over wie ik het heb? Ik heb in dit blog een aantal pittige vragen gesteld aan Fiore Vanil. Volg je haar nog niet? Je weet niet wat je mist! Klik hier om haar Instagram account te bewonderen. Pak de popcorn maar alvast uit de kast and get ready voor deze pittige vragen! 

1. Wat vind je onweerstaanbaar sexy?

“Ik vind dat er niets sexyer is dan zelfvertrouwen, daarnaast vind ik een goede smaak en manieren ook heel sexy. Verder heb ik een zwak voor mooie handen, lange vingers, maatpakken, horloges, halflang haar, ringen die passen bij die lange vingers, een shirt met 1 of 2 knoopjes open zodat je een beetje borsthaar kan zien en een diepe stem.“ Can you picture it already?

2. Wat is volgens jou het belangrijkste in een relatie?

“Ik vind liefde, respect en vertrouwen het allerbelangrijkste in een relatie!”

3. Op welke beroemdheid was je verliefd toen je jonger was?

“Ik herinner me dat ik David Bowie voor het eerst zag in Labyrinth toen ik een jaar of 7-8 oud was. Ik werd meteen verliefd. Later ontdekte ik zijn muziek en was ik helemaal obsessed."

“Tijdens mijn jeugd kwam de film Titanic uit. De jonge Leo DiCaprio was een droom voor veel meisjes, zelfs voor kleine meisjes zoals ik, haha. Later volgden Keanu Reeves (na The Matrix), Johnny Depp (na Cry-Baby en Edward Scissorhands), Gary Oldman (na Dracula), Orlando Bloom (na LOTR)... someone please stop me here!“

4. Als je onzichtbaar was, wat zou je dan doen?

“Hmmm, waarschijnlijk zou ik plaatsen bezoeken die normaal gesproken afgesloten zijn voor het publiek. Onzichtbaarheid zou ook handig zijn om tradities van verschillende nationaliteiten in hun authentieke vorm te kunnen ontdekken.”

5. Heb je ooit een gênante situatie meegemaakt tijdens een date, zo ja, wat?

“Ik kom zelf uit Oekraïne en onlangs had ik een date met een man die vertelde dat Poetin de oorlog zal winnen, omdat hij erg machtig is. Verdere opmerkingen zijn hier niet nodig.”

6. In welk boek of in welke serie zou je graag willen leven?

“Ik zou graag in de wereld van Harry Potter willen leven ~ Een professor zijn op Zweinstein, na mijn opleiding te hebben afgerond als Zwadderich-student. Waarschijnlijk zou ik leraar Toverdranken, Kruidenkunde (naast een studie aan een medische universiteit heb ik namelijk ook kruidengeneeskunde geleerd), Astrologie of Waarzeggerij zijn.“

7. Wat is je grootste turn-off

“Wanneer iemand zijn lage zelfbeeld probeert te verbergen en probeert te faken. Ook vind ik dat er niets erger is dan een hebzuchtige man.”