Traffic People

Een unieke look? Traffic People!

Camden Town, hartje Londen. Wij denken aan alternatief, uniek, karakteristiek. Maar ook aan de geboorteplaats van het merk Traffic People! Net als Londen is Traffic People kleding allesbehalve gewoontjes.

Stijl
Boho Chic
Tijdlijn
70s
Merk
Traffic People
Kledingmaat
34 36 38 40 42
Kleur
Zwart Multicolour
Meer filters
-15% DISCOUNT
€ 119,95
€ 101,96
Traffic People 70s Thrill Jurk in Zwart

Een unieke look? Traffic People!

Camden Town, hartje Londen. Wij denken aan alternatief, uniek, karakteristiek. Maar ook aan de geboorteplaats van het merk Traffic People! Net als Londen is Traffic People kleding allesbehalve gewoontjes. Het merk bestaat al sinds 2002 en richt zich op vrouwen die op zoek zijn naar tijdloze kleding met de juiste hoeveelheid ondeugendheid als weerspiegeling van hun unieke persoonlijke stijl. Voel je je al aangesproken? Dat kan haast niet anders. Een Traffic People jurk met eigenzinnige kleuren en patronen wordt de nieuwe showstopper in jouw kledingkast!

Moderne Traffic People kleding met een vintage twist

Traffic People gebruikt telkens weer prachtige prints en details om moderne trends een vintage feel te geven. Natuurlijk wordt Traffic People kleding gemaakt van unieke kwaliteitsstoffen die jou iedere dag weer dat heerlijke luxe gevoel geven.

Origineel geïnspireerd door de 20s en 30s, nu toegepast op de 50s en 70s, maar altijd tijdloze en unieke designs waar je jarenlang plezier aan zult beleven! Met de nadruk op uniek. De Traffic People kleding wordt namelijk maar op kleine schaal geproduceerd, waardoor je er zeker van bent dat slechts een handvol andere vintage lovers een one of a kind Traffic People jurk in hun kledingkast hebben hangen!

Chat