whosthatgirlbanner

Who's That Girl

Who's That Girl Kleding?!

Who’s That Girl? De vraag die je gaat horen als je in je geweldige nieuwe retro outfit een de deur uit loopt! Dit eigenwijze Antwerpse merk ontwerpt originele kleding met hippe kleuren en eigenwijze prints. Neem jij jezelf niet al te serieus? Dan is Who’s That Girl kleding jou op het lijf geschreven.

Stijl
Mod Sustainable Fashion Fun Sailor
Tijdlijn
60s
Merk
Who's That Girl
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Wit Blauw Groen Roze Multicolour
Meer filters
Nieuw! Who's That Girl 60s Suvi Striped Blouse in Navy and Soft White
Nieuw! Who's That Girl 60s Dina Marine Blouse in Pink
Nieuw! Who's That Girl 60s Sally Marine Dress in Navy
Nieuw! Who's That Girl 60s Dina Blouse in Soft White
Nieuw! Who's That Girl 60s Sissy Denim Skirt in Navy
SALE
€ 79,95
€ 39,98
Who's That Girl 60s Gloria Swing Dress in Aqua

Who's That Girl Kleding?!

Who’s That Girl? De vraag die je gaat horen als je in je geweldige nieuwe retro outfit een de deur uit loopt! Dit eigenwijze Antwerpse merk ontwerpt originele kleding met hippe kleuren en eigenwijze prints. Neem jij jezelf niet al te serieus? Dan is Who’s That Girl kleding jou op het lijf geschreven. Who’s That Girl zorgt ervoor dat jij je goed voelt én dat je er goed uitziet. Het maken van kleding neemt Who’s That Girl namelijk wél heel serieus. Hun liefde voor betaalbare en eigenzinnige vintage kleding uit zich dan ook in ontwerpen die zij zelf iedere dag zouden willen dragen. En anders wij wel!

It’s all about attitude and a killer dress at Who's that Girl

Vintage kleding zonder veel gedoe, waar je je absoluut fantastisch in zult voelen. De natuurlijke stoffen voelen heerlijk comfortabel aan en zorgen ervoor dat jij je de hele dag lekker in je vel zit. Oók als je na een lange dag thuis komt, je schoenen uitstampt en op de bank neerploft. De kleding van Whos That Girl is geïnspireerd door echte vrouwen, en dat voel je. De flatterende pasvorm staat prachtig in all shapes and sizes. Dus waar wacht je nog op? Omarm je speelse, frisse en unieke persoonlijkheid en voel je fantastisch in je nieuwe Who’s That Girl outfit!

Chat