EINDELIJK! De zomer is in volle gang en de agenda’s zijn gevuld met mooie vooruitzichten. Een ding is zeker: in dit seizoen staat gezelligheid in de zon centraal. Een goede reden om jouw kledingkast aan te vullen met zomerlooks uit onze sale! heart_eyes emoji Het leuke is, dat er voor elke gelegenheid wel iets tussen zit. Ik ben op zoek gegaan naar mijn drie favoriete looks. Voor welke stijl ga jij?  

A woman with class is timeless

OHLALA. Sexy, stijlvol & vrouwelijk: een garantie voor succes. Deze jurk laat je op en top vrouwelijk en modieus voelen. De juiste outfit zorgt er tenslotte voor dat jij met zelfvertrouwen en een goed gevoel de deur uitgaat. Ik ben zelf daarnaast een grote fan van accessoires. Een leuke tas en mooie sieraden maken de look hélemaal af! Life is a party, dress like it!


Shop de look


Keep it casual, but make it cute

“Tropic like it’s hot”. Tropische printjes zijn altijd een goed idee! Een prachtige alledaagse zomerlook die ook nog eens comfortabel en heerlijk luchtig is. Deze jurk is soepel, licht van gewicht en kreukt niet. Daardoor makkelijk in te pakken en dus ideaal om mee te nemen op vakantie, weg inpakstress! Zomerdagen maken mij altijd extra gelukkig, ik krijg dan automatisch een vakantiegevoel. Heb jij de zomer ook in je bol?


Shop de look


Don’t worry, beach happy

Tijdens deze warme zomermaanden mag een mooie outfit voor aan het zwembad of aan het strand natuurlijk niet ontbreken. Ik word ontzettend vrolijk van felle kleuren omdat deze me extra laten denken aan de zomer. Ongeacht of je een dagje strand hebt gepland, thuis in de tuin ligt of een poolparty in het verschiet hebt, met deze look steel jij gegarandeerd de show. Shine bright darling!


Shop de look

Shop snel alle pareltjes uit de sale!

Het was een hele uitdaging om mijn favoriete looks uit te zoeken tussen zoveel mooie sale items. Ga je voor een pencil- of swingjurk? Of liever voor een mooie broek met chique top? Keuze genoeg! Ik word in ieder geval ontzettend blij van sale, jij hopelijk ook. Met welke look ga jij je kledingkast aanvullen? Shop ze, babe! kiss emoji