First things first

Bakery Ladies

Het was namelijk nog nooit zo makkelijk om een nieuwe vrolijke outfit te scoren. Bakery Ladies kleren voelen door de kwalitatieve jersey stof aan als comfortabele basics. Maar ze zijn zoveel meer! Lees verder
Stijl
Classy chic PinUp Rockabilly Zakelijk
Tijdlijn
50s
Merk
Bakery Ladies
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44
Kleur
Groen Paars
Meer filters
SALE
€ 49,95
€ 39,96
Bakery Ladies 50s Party Bolero Shirt in Donker Viooltjes Paars
SALE
€ 49,95
€ 39,96
Bakery Ladies 50s Party Bolero Shirt in Dennen Groen

Bij de Bakery Ladies zit je gebakken!

Het was namelijk nog nooit zo makkelijk om een nieuwe vrolijke outfit te scoren. Bakery Ladies kleren voelen door de kwalitatieve jersey stof aan als comfortabele basics. Maar ze zijn zoveel meer! De karakteristieke kleuren en uitgesproken graphics maken van iedere Bakery Ladies jurk een statement outfit. De kleding past bij iedere hippe, moderne en modebewuste vrouw. Maar als retrolover herken je ook direct een hoog gehalte aan vintage inspiratie. Voeg hier nog een betaalbare prijs aan toe, en we zijn verkocht! Daar hoeft niet eens een Bakery Ladies sale voor te zijn (although we love a good sale…). Geen wonder dat kleding van de Bakery Ladies als warme broodjes over de toonbank gaan!

Bakery Ladies: van kinderkleding naar dameslijn

Al in 2003 startte ontwerpster Marie Mulder haar eigen kinderkleding merk The Dutch Design Bakery. Met als achtergrond de Academie voor Beeldende kunst (afdeling Mode) kon ze hier al haar creativiteit in kwijt. In 2015 werd hier de Bakery Ladies dameslijn aan toegevoegd. Nu ligt de focus helemaal op het ontwerpen en creëren van prachtige dameskleding. In iedere Bakery Ladies jurk komt de geschiedenis van het merk samen: het speelse en kleurrijke van kinderkleding, de uitmuntende ontwerpen van een ontwerper met een sterke achtergrond en natuurlijk de comfortabele maar vrolijke kleding waar iedere vrouw naar op zoek is.

Chat